Українська Канада
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Чому вони навіть свій оригінальний текст не придумують? 🤔
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Это значит что нужно разрешение от отца плюс заверенный перевод на английский язык, для выезда ребёнка в Канаду.
-
Хто знає, при відправці паспортів у Варшаву треба вказувати 32 поверх? Якщо плануєш забрати сам не треба вкладати чеки і не треба зворотньої адреси? Хтось вже робив, поділіться досвідом, будь ласка
-
звіт про паспорти (ПАРИЖ) прийшла електронна віза, у візовому центрі сказали чекати не меньше ніж 6 тижнів - збрехали: 27.04 відправили на вклейку 28.04 були у візовому центрі 5.05 відправили до посольства 6.05 прийшов лист що можна забирать у візовому центрі
-
Наскільки мені відомо паспорти особисто там не приймають, тільки забрати особисто можна.
-
Тот же самый вопрос 🙋♀️🥺
-
Дякую❤️
-
ага, ясно. дякую!
-
Скажіть будь ласка як буде відбуватись процедура,якшо я сама особисто понесу свій паспорт в посольство на вклейку візи у Варшаві?
-
основний посил, що можна подавати на візу будучи на території канади
-
Тоді не підкажу.
-
Треба у Варшаву відправляти
-
"на місці розберетесь" - це якось ненадійна перспектива :) може хтось знає механізм?
-
Він вам може її передати в Європу. Тому краще відразу перекласти на англ мову і звірити
-
Візу отримала без дозволу
-
віза у дитини буде до кінця її паспорта, там на місці вже розберетесь, там можна буде подати
-
Його потрібно підвантажити в анкету. У мені на укр мові довіреність
-
Навіть якщо я вже в Європі ?
22 Jan 2023, 19:22
44605/123847
about 2 hours ago