Українська Канада
-
Ми у Франції, відправили dhl (28.04). Меньше ніж за сутки паспорти були у візовому центрі. Через тиждень(5.04) відправили їх до посольства. Тепер чекаємо коли будуть готові
-
Всіх надсилають окремо. Спочатку прийшов паспорт чоловіка, через декілька днів мій, а дитячі чекали тиждень.
-
Ви теж почитайте правила групи...
-
Дякую) Читайте правила групи тільки)
-
Скажiть менi прийшло письмо (мессадж) щоб я записувалася на бiометрiю. А є термін до якого треба її здати? Про 30 днів вже ж відмінили так?
-
підкажіть будь ласка, якщо подаєшся самостійно і не маєш дітей то у формі CVAC буде заповнюватись лише перша сторінка?
-
Всім привіт. Є наступні дані: Дівчина. 29 років. Переїздити планую сама Освіта - маркетинг, магістр (але розумію, що у Канаді це не має значення) Працювала все життя на керівних посадах у роздрібній торгівлі. Директор магазинів, мереж і т.д Англійська десь інтермідіат. Але швидко навчаюся. В Канаді згода працювати на будь-якій роботі. Бюджет обмежений. Мета - отримати ПР у Канаді. Яку провінцію слід обирати? Розумію, що вибір за мною, але хочу порадитись.
-
Скажіть будь ласка як буде відбуватись процедура,якшо я сама особисто понесу свій паспорт в посольство на вклейку візи у Варшаві?
-
Зрозуміло,дякую за інформацію?
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, якщо подавали документи на візу, мої, дітей та чоловіка. Надійшло на пошту 2 номери, то один мій + діти, і чоловіка окремо, чи на дітей окремо також надсилають? Дякую
-
Довго це все. Був там 2 рази. Вони передають кур'єру всього паспортів 10 в день. На свій можете місяць чекати. Раджу особисто забиоати ще з посольства, щоб не доходило до візового
-
В чому там складнощі?
-
Не радив би. З Відня паспорт і без того важко забрати
-
12 здавала. Глухо. Жодного листа.
-
А як це все відбувається?Там потрібно якусь чергу «живу»стояти?
-
Скажіть ще будь ласка чи можу я відправити паспорт на вклейку мульті візи у Відні а забрати у Варшаві?
-
Так,але не до посольства,а у візовий
-
Це все індивідуально. Моя донька 15 здавала біометрію і 19 мала візу. Я 1 го здавала біометрію і досі її не маю.
-
Чи можна паспорт на вклейку візи віднести особисто в посольство у Польщі ?
-
Хтось біо здавав 13.04 є віза?Дякую
22 Jan 2023, 19:22
44659/124680
about 3 hours ago