Українська Канада
-
Привіт, з 6го чекаю
-
Привіт чи хтось чекає ще на відповідь після біометрії з 29 березня ??
-
Підкажіть будь-ласка, чи є безкоштовні чартерні рейси від влади, що анонсували? Бо на те що ціна підніметься майже вдвічі не розраховували😩
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини закінчується строк дії загран.паспорту у вересні 2022 і вклейку на візу дитині зробили також до вересня 2022, Де краще подовжити строк дії загран.паспорту і візи, у Європі або вже в Канаді , чи потрібно на дитину буде заповнювати якусь нову форму на подовження візи?
-
Якщо взяти і прочитати весь лист повністю, то там є вся інформація двома мовами, і все досить зрозуміло як на мене
-
А саме, цитую: «Ця віза дозволяє Вам їхати до Канади перед вказаною вище «Датою Закінчення Терміну Візи» або у цю дату. На кордоні, співробітник Прикордонної Служби Канади може дозволити Вам в’їзд до Канади на термін до 3ох років згідно заходів Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки.»
-
Там написано, що ви в’їхати можете до 25 жовтня 2022 р, але тільки раз, а віза на три роки. Я так розумію.
-
Тобто коли мені вернуть паспорт з вклеїною візу термін може бути інший? Допоможіть буль ласка розібратися
-
В мене таке ж саме?
-
Visa expiry date 10/25/2022 Це не термін дії візи?
-
Ось лист моєї дочки
-
Нам тільки прийшов сьогодні лист,щоб відправляти паспорти на вклейку,але в електронному листі вказано термін дії візи до 11 листопада 22 року,чи я не правильно зрозуміла?