Українська Канада
-
А де почитати про допомогу
-
Як раз одним рейсом,тільки ви вийдете раніше))
-
А я у калгарі хочу. Та нічого проти едмонтона не маю, там допомога дуже хороша для українців
-
Зрозуміло, дякую. Напевне теж через париж буду летіти. Якщо нічого не забронюю на понеділок, напишу вам, спитаю як у вас справи
-
Може разом поїдемо,якщо хочете. Тільки я до Едмонтону через Калгарі. Чи почекайте моїх результатів)))
-
Я теж не хочу чекати, але в мене житло не безкоштовне, порахував і зрозумів що вигідніше відразу їхати, так як за той час коли я буду чекати візу, грошей витрачу більше ніж на всі переїзди
-
Так,у мене написано у квитку з Дюссельдорфу до Парижа "Operated by westjet".А летіти буду французькою авіакомпанією
-
Ну головне щоб квиток був один, так?
-
Я зараз буду їхати з Ліона,тому що хочу швидше приїхати до Канади (є свої причини) і не хочу чекати вклейки,хоч я би і заощадив 400 баксів точно
-
Люди писали,що летіли через Лісабон транзитом з фоіл-лесс візою і не було проблем.
-
Тобто якщо одним квитком, то це без повторного чекіну і начебто можна летіти навіть з пересадкою у франції?
-
Добрий вечір цікавить питання чи можна одночасно подаватися на Канадську та Британську візу?
-
Підскажіть будь-ласка які ще документи крім паспорта та листа потрібні?
-
Я на вест джет брав,там все одним квитком. Це коли ви один раз проходите реестрацію. В інших аеропортах просто транзитом
-
Це як без повторного чекіну? Як дізнатися чи він є?
-
ахахах,добре. Головне брати квитки без повторного чекіну. Я так сподіваюсь))
-
А я теж на понеділок хотів брати квитки. Може вже почекаю вас) Я вам напишу у понеділок, дякую
-
У понеділок з Дюссельдорфу
-
А коли будете летіти?
-
Я буду летіти через Париж з Німечини . Напишу як пропустять чи ні ))
22 Jan 2023, 19:22
44730/123896
5 minutes ago