Українська Канада
-
Ввела, ничего не появилось
-
Ну так ,але якщо багаж добавляти ,то ціна 400€ . Дякую за відповідь ,ще одне питання ,потрібно якусь страховку оформляти чи ні ? Для вильоту потрібно ,паспорт ,візу ,до вильоту 72 години встановити ArriveCan ,лист з ворк пермітом ,все ,так ?
-
Воно з'явиться на екрані одразу як введете пошту
-
Хтось телефонував в westjet ,є якісь знижки ?
-
Доброго часу доби! Підскажіть , як оформляється страхівка на дитину? Чи як це працює?
-
Все ок, зараз відмінили правило 30ти днів
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, как получить "Invite code" при регистрации (Sing up)?
-
А они там делали проездной документ. Я сама не видела, но в чате тут люди писали об этом
-
Добрий день! ☀️ Підкажіть, будь ласка, скільки Ви чекали на passport request letter?
-
Видають одноразову бумажку
-
Спасибо большое. А как в таком случае "вклеивается" виза извините, если глупый вопрос.
-
Никак. Думаю подаче это не помешает
-
Тут за всі провінції
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/htmlview?fbclid=IwAR23ZEegjp170UmYpuM6bqhmY2Iyn6V4tkExa5m4EIpi2Yad-qvBxUICEhY#
-
Підкажіть є якась інформація і є де почитати про програми у Британській Колумбії?
-
Хто надсилав паспорти в Італії будь ласка вудгукніться, я б хотіла дещо уточнити)
-
Отзовитесь пожалуйста те,кто отправлял по почте паспорта и за ребёнка 4 лет у которого тоже есть паспорт?Есть вопрос по заполнении анкеты.
-
Скажите, пожалуйста, у нас с дочкой ID-паспорта, загранпаспортов нет. У нас нет никакого подтверждения, что мы пересекли границу после 24.02. Как быть в таком случае? Спасибо
-
Сегодня 05.05. Дайте хоть пару дней ...
-
Це настільки, наскільки я знаю
22 Jan 2023, 19:22
44797/123896
7 minutes ago