Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка якщо мій паспорт дійсний до 2025 року то і віза буде лише на 3 роки , а не на 10? Якщо я візу ще не вклеювала, чи можна зараз зробити паспорт з довшим терміном і лише після цього вклеїти візу? Чи це вже надто пізно, якщо в анкеті надано дані даного паспорту?
-
Отправила моя подружка обычной польской почтой. Дошло очень быстро
-
Доброго дня»Підскажіть кому і через скільки приходила віза електрона або запит»Дякую»
-
Дякую, зрозуміло
-
Польща,Варшава
-
Всім привіт. Таке питання. Мій чоловік не українец. Якщо нам прийде фоіл-лес віза, то ми можемо по ній летіти, чи йому потрібно іїї вклеювати?
-
Доброго дня,прийшов лист на пошту з одноразовим в’їздом до Канади,якшо я хочу мульті візу(багато разовий в’їзд),то я можу відправити паспорт в посольство разом з цим надрукованим листом? Бачу шо про це йдеться у повідомленнях вище
-
Наскільки я правильно зрозуміла - візу нам усім дають на один вїзд , чи то вона вклеєна - чи foil less - без різниці. І термін іі по програмі CUAET у всіх однаковий - 3 роки. Хіба в когось паспорт закінчується швидше ніж 3 роки - тоді до кінця діі паспорта. Чи щось не правильно розумію?
-
Спасибо! Завтра буду отправлять!
-
Если вклеите визу - будет действовать до окончания срока действия паспорта