Українська Канада
-
А як забирати будете?
-
Дякую!
-
Відправляла у Варшаву. З України передала автобусом до Варшави, там знайома зустріла і кур’єром через пошта польська відправила у візовий центр.
-
Розкажіть, будь ласка, якою службою користувались 🙏🏼 та куди відправляли ?
-
Так
-
Хто відправляв паспорт з теріторії України ?
-
Доброго дня, після доставки паспорту на вклейку повинно прийти якесь повідомлення, що паспорт вони отримали паспорт? Чи як?
-
Відправлю сьогодні поштою. Бо запис в Варшаві тільки на 17.05. Не хочу ризикувати.
-
В посольстві Канади у Варшаві задавав те саме питання їхньому представнику , він відповів що логічно б було шо вклеїти можна протягом того часу поки дійсна електронна віза , але попросив написати лист з тим самим запитанням їм на пошту, щоб дали точнішу відповідь , лист я ще не писав .
-
Дякую!
-
Здравствуйте! Подскажите, с чего начать. С маленьким ребенком хотим лететь в Канаду с Украины. Как найти жилье? Есть ли помощь?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є запис цього вебінару?
-
Добрий день, скажіть, будь ласка, а які документи (крім паспорта) варто взяти з собою. І чи варто робити нотаріально завірений переклад, чи апостиль? Дякую
-
Скоріше за все в кінці цього місяця, будемо дивитись на більш вигідні рейси
-
А коли збираєтесь летіти?
-
Тому хочу вклеїти, щоб мати можливість вибрати дешевший рейс
-
Так
-
У вас теж без штрих коду?
-
Для біометрії скасували, для подачі паспорту ні
-
Підскажіть будь ласка, де написано про 30 днів. Бо у листі не бачу, щоб було написано за це
22 Jan 2023, 19:22
44988/123822
about an hour ago