Українська Канада
-
перепрошую був не уважний😅
-
Я з картки пробувала
-
Можна через Binance P2P вивести на wise, потім куди завгодно🤷🏻♂️
-
Я пробувала через 4 банкомати. Це грабьож
-
то зрозуміло. Але спробуйте заплатити в магазині за оренду житла наприклад, чи перевести кошти на свій канадський рахунок. Питання саме по зняттю готівки, яку потім можна депозитити на канадський рахунок. Іншого способу перевести кошти з укр рахунку я не знаю. Варіанти через крипту менш вигідні, тому що призводять до втрат на виведенні коштів з валютного рахунку в гривневий
-
Самий вигідний спосіб просто розплачуватися через пейпас у магазинах. Я рахувала.
-
Питання по знятті готівки з валютних українських рахунків у Канаді. 1) цікавлять ЛИШЕ банкомати де є пей пас, так як у мене віртуальна карта, додана з клієнтбанка напряму в гаманець телефона 2) хто знімав, підкажіть будь-ласка, в яких баноматах яка комісія?
-
Доброго вечора, хочу уточнити, ті, хто надсилав документи до візового центру Відня, це їх правильна електронна пошта? [email protected] Запитую тому, що два дні тому на цю пошту відправил квитанцію про зворотну доставку та вказал дані, на що не отримал адекватної відповіді
-
ну так взагалі чому приваблює КУАЕТ всіх: Канада це майже США Є якись соціальні бонуси ( краще ніж США ) Дають якись перміт на 3 роки що виглядає краще ніж тимчасовий прихисток в країнах ЄС Дають багато грошей на початку, це величезний стімул приїхати та їх отримати Багато прикладів як хтось приїхав без нічого та влаштувався гарно
-
Там також дається віза на 3 роки і ворк перміт по спрощеній програмі як і Канадська. Потрібно оформити тур візу на 3 міс по спрощеній програмі для українців, вона швидко робиться, а далі вже в Австралії змінюєте тип візи на гуманітарну на 3 роки. По ній в вас є доступ до медицини, роботи і навчання Називається Temporary Humanitarian Visa
-
це сутність людська. де б не були - все одно погано. Канада? погано. Європа? погано. Захід України? погано. це вже перевірено навіть на тому світлі. займалась волонтерською діяльністю, давали канадську та чеську допомогу. все одно знайшлись люди, які були незадоволені: «чому яйця такі маленькі?», «чому шоколадка чорна, я люблю молочну?», «чому тут кукурудза, моя сім’я її не їсть, давайте краще м’яса». це діє абсолютно у всіх випадках життя. на початку війни була в Польщі, також там допомогали людям із житлом на деякий час (березень/квітень). людям давали своє місце, безкоштовну їжу,і на перший час злоті, і «фвсьо па новай»: чому я маю тут спати, а туалет далеко, а грошей мало, а м’яса нема, багато людей, шкарпетки ваняють. таке враження, ніби люди тікали не від війни, а для хороших умов. 🤷🏼♀️ і незважаючи на це, все одно залишились вдячні, хороші, розуміючи люди. на них цей світ і тримається.