Українська Канада
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно показувати якийсь лист при отриманні паспорту у візовому центрі? Листа немає, але прийшов такий імейл.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, якщо я вже здала біометрію, чекаю на візу. Проте я не прикріпила в додатки до документів один з дипломів(не мала його на той час), чи треба зараз це робити, Для ворк перміт (щоб нарзували Бали)? І куди треба писати з цим питанням
-
Потрібен канадський диплом. Професія ліцензована
-
Звичайно, одразу й не планую. Просто хочу знати, взагалі в освітньому просторі якась вакансія світить. Чи це є професія регульована? Може хтось знає? Де знайти інфу?
-
Я особисто буду шукати трохи пізніше. Вчителем працювати не зможете. Можливо помічником вчителя , якщо гарна англійська
-
Ну як в кого, це зараз відбуваються без ніякої логіки, ну переважно підтвердження біометрії в перші дні після приходить, а як далі сказати не можу, бо нам ще нічого не приходило окрім цього підтвердження, але тут пишуть в групі в кого як що приходить)
-
дякую
-
Добрий день. Чи є в групі вчителі, які шукають роботу у Вінніпег? Чи то реально знайти? Може хтось цікавився та має досвід в цьому🤷♀️
-
дякую
-
Особисто я ще не відправляла,але вище люди писали на ту,де «22nd Floor»