Українська Канада
-
Доброго дня. Поділіться досвідом, якщо хтось відправляв паспорт на вклеювання візи з Швейцарии, як це працює? В яку країну краще відправити? Скільки чекати на повернення? Дуже дякую!
-
А є хтось в Туреччині хто вже отримав візу?
-
Що робити як можна скоріше це зробити?
-
Здравствуйте Подскажите, пожалуйста, приходит ли письмо о том, что уже готовые паспорта с визой забрал курьер? Пару дней назад пришло письмо, что паспорта ready for collection. И вот думаю, они уже в дороге, или ещё лежат в визовом. Спасибо!
-
До 3х місяців можна чекати
-
Навіщо ви кажете не достовірну інфо? Не всім вклеюють на півроку. То було пару вийнятків, а рознесли вже як правило (
-
Вклеють ту саму одноразову на в’їзд , а далі все розбираєтесь в Канаді
-
Я здавала в візовому центрі в Тбілісі біометрію. Паспорти вчора теж відправила в візовий центр Тбілісі. Вони самі відправлять їх в Анкару
-
Що означає електронна віза, що можна не чікати вклейку?(
-
В якому місті здавали?
-
Вже місяць чекаю
-
Доброго вечора, Туреччина, скільки чекали після біометрії запрос на паспорт?
-
Kijiji.ca - сайт по пошуку авто Ca.indeed.com - по пошуку роботи. Приєднуйтесь в групи фейсбуку і пишіть пости, яку роботу шукаєте, можливо місцеві длпоможуть
-
Вибирайте, що у вас громадянський шлюб. Доказом буде свідоцтво про народження дитини, в якому ваш чоловік вписаний батьком. У моїх дітей грузинське громадянство. Я їм зробила зараз грузинські закордонні паспорти і разом із чоловіком грузином (ми в шлюбі) подали заявку Вчора відправили паспорти на вклейку. Удачі
-
Я квитки бачила с Варшави до Канади 1000 канадських долларів
-
Підкажіть будь ласка, хто здавав паспорт у Варшаві за попереднім записом. Це працює і чи взагалі приймають? В мене appointment на 13.05. Хто здавав і який час очікування? Дякую!
-
Біометрію здавала в Римі 11.04, паспорт відправляла 27.04
-
А де подавали і коли?
-
Дякуємо за інформацію
-
Мені перенесли
22 Jan 2023, 19:22
45393/124680
about 3 hours ago