Українська Канада
-
youtu.be/9b0LNZVLS0A Безкоштовні білети на літак до Монктона 9.05
-
Доброго дня! Скажіть хтось купляв квитки по Канаді з авіакомпанією Flair? Не можу оплатити своє замовлення 2й день. Написано: something went wrong Можливо є якісь лайфхаки?⚠️⚠️⚠️
-
Добрий вечір) Підкажіть, будь ласка, якщо хлопець, наразі, не може виїхати з України для здачі біометрії, чи треба до заяви прикріпити документом, англійською мовою, лист-пояснення до представників Канадського консульства чому він не зможе з'явитися на здачу біометрії в найближчий час?? Чи таке хтось прикріплював?
-
Хтось відсилав паспорт на візу з Грузії?
-
Напишіть їм запитання .
-
Той шо внизу я так розумію але він взагалі не і оф місці де 1 адреса 🙃 і я думаю перепитаю шо б точно туди їхати
-
Так,це він) У Варшаві центр здачі біометріі йде окремо від візового центру(на скільки я знаю)
-
Вам потрібно звернутися у банк, тому що Вам потрібен Свіфт-відправка у валюті країни, куди відправляєте паспорти
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, прйшло повідомлення, що статус аплікації оновлен-заява на візу схвалена, але ні е-візи, ні запроса на вклейку не має у табл повідомлень. Чекати?
-
Ось у мене так було: Я в Іспанії здавала
-
Та є і показує взагалі не офіційний центр у Варшаві , ось і переймаюся
-
Добрий день. Таке питання. Я маю змогу працювати та знаю англійську. Але моя жінка не знає англійську та вона не може працювати тому що є дитина 10 місяців. В такому випадку тільки я можу получити страховку та змогу подавати документи на ПР?
-
У Вас на бумазі “appointment» повинна бути адреса
-
Бо моя показує дуже далеко і взагалі не ту , ось така в мене , якщо в ній хтось здавав скажіть будь ласка 🥺goo.gl/maps/n2mQh64HSmNFrpoDA
-
Підскажіть будь ласка чи може 1 представник з сім‘ї віддати особисто паспорта на візу?Чи мають бути присутні всі?
-
Друзі привіт усім , хто здача біометрію у Варшаві , яка в вас була адреса
-
А як сплатити зворотню доставку. Там вказані вимоги у візовому центрі щодо сплати у національній валюті тої країни де візовий центр?
-
Можливо курьером, а можливо і звичайною Укрпоштою, тільки трохи довше буде йти
-
Доброго вечора, Підкажіть як можна відправити паспорти на вклейку візи з України. Знаходимося в Закарпатті, їхати до Польщі, або Румунії та чекати не відомо скільки не варіант. Може в когось є досвід? Заздалегідь вдячний
-
Ділюся дзвінком до Канади. Дозвонилася досить швидко. На тому кінці ввічлива дівчина перепитавши всі питання про мій номер і підтвердивши особистість мою попросила почекати. Потім сказала що моя заявка вже одрбрена і вже скоро мені мають надіслати листа з запитом на паспорти. Ну що ж чекаємо далі. З підтвердження біометрії пройшов рівно місяць від завтра.
22 Jan 2023, 19:22
45417/124680
about an hour ago