Українська Канада
-
Доброго дня. Можливо у когось був досвід польоту з Дубліна в Канаду. Які документи заповнювали?
-
Заявку провінціальній владі, заявку до федеральної влади вже на pr там 15-18 місяців пишуть, це знаю.
-
Підскажіть будь ласка, скільки приблизно часу провінція роглядає заявку на Manitoba provincial nominee program? Може ще хтось за NL знає, на сайті пишуть 25 дней але є приписка що через ковід та інще можуть дольше розгядати. Дякую.
-
Добрий день, допоможіть будь ласка) Я ніколи нікуди не літала і не можу зрозуміти стосовно пцр тесту Ми не вакциновані Якщо в нас виліт 9 травня Коли потрібно робити тест ? Там треба поцікавитися чи буде він дійсним 72 години ? Куди і коли прийдуть результати ? Якщо результати прийдуть на пошту, їх необхідно роздрукувати ? Одразу Дякую за роз’яснення 🙏🏻
-
Напевне вкажіть 1 день та й все
-
🙏 Хто відправляв документи на вклейку в Лондон відгукніться будь ласка
-
Куди ви відправляли на вклейку?
-
Доброго дня🇺🇦🙏🏼 Підкажіть будь ласка чи є такі ,у кого є електронна віза до жовтня? Хто вже відправив паспорт на вклейку ?(тільки Варшава цікавить)!В нас паспорт до 29 року…. Яка вірогідність чи дадуть візу до кінця паспорта ? Чи довше ніж до жовтня, до жовтня не можемо летіти..
-
Всім привіт , тут повинен бути ще один варіант ?
-
Допоможіть з питанням щодо водійських прав Якщо на момент приїзду не буде двох років стажу, а тільки півтора, то відправлять на стандартну процедуру GDL?
-
і якщо у мене просто є трансфер в Італії, який триває 22 години. Що написати у формі PLF ?
-
Дивіться, сам рахував нещодавно Беремо просту роботу за 15 cad на годину (але там теж потрібна мова на достатньому рівні) 2,4k мінус податки приблизно тритина залишається 1,6k оренда студія або лофт - 1 бедрум - 1к, 2 бедрум - ще дорожче + комунальні проїздний 106 cad на місяць харчування - 350 на одного приблизно і все у вас вже нічого не залишилось