Українська Канада
-
Мой процесс по получению визы полностью окончен! Во-первых, пишу сказать СПАСИБО всем, кто поддерживает эту группу и каждому, кто пишет/помогает и делится. В чужих вопросах я находила свои ответы. Во-вторых, хочу подбодрить каждого, кто волнуется в этом ожидании и неизвестности на пути к визам. Моя история такова: 02/04 - подала апликацию 06/04 - сдала биметрию (Дюссельдорф) 15/04 - добавила разрешение мужа на вывоз ребенка 21/04 - получила фоил-лесс визу я 24/04 - пришел запрос на предоставление моего паспорта на вклейку визы для ребенка (у ребенка нет паспорта, только укр свид о рождении) 25/04 - вклеила фото ребенка в посольстве (Дюссельдорф) и сдала ЛИЧНО свой паспорт на ДВЕ визы (Дюссельдорф) 02/05 - забрала ЛИЧНОпаспорт с двумя визами (на меня и ребека отдельные, обе в паспорте) со сроком действия - до окончания моего паспорта 01/24 (Дюссельдорф).
-
Доброго вечора,можливо хтось знає, якшо є лист до міграційного офіцера з проханням відкрийти Work Permit,яка ймовірність того,що буде дозволена віза до Канади?
-
Допоможіть, будь ласка! Доброго дня! Питання щодо тих сімей, кому дали візу або дозвіл на в'їзд без візи лише частині сім'ї з одної заявки. Тиждень тому отримали 3 дорослих foil less. Дитині нічого не прийшло. Апплікація окрема на кожного в одній заявці. Але на дитину досі нічого. Так би вже виїхали...(на екстренну форму писали) Відгукніться, будь ласка. Хто скільки чекав? Дякую!
-
Доброго вечора,можливо хтось знає, якшо є лист до міграційного офіцера з проханням відкрийти Work Permit,яка ймовірність того,що буде дозволена віза до Канади?
-
це не Work Permit, це лист до міграційного офіцера с проханням подивіться на нього і по можливості відкрийте Work Permit. Стосовно строку дії паспорта (коли будуть видавати реальний Work Permit то видадуть на 3 роки обо до кінця дії паспорта (навіть якщо там буде 5 днів до закінчення) у мене у двох дітей паспорта закінчувались 12.04.2022, ми прилетіли 07.04.2022, дітям видали visitors record на 5 днів... потім в Торонто консульстві продовжив дію паспортів і подали заявку canada.ca про отримання нового visitors record. (минулого тижня отримали їх). В Канаді у кожної людини що перебуває тимчасово більш ніж 6 місяців має бути бумажка або work permit, study permit, visitors record
-
Тільки роздрукуйте запрошення на певний час, як на біометрію.
-
Ви прийдете, Вас там порахують до 20 ( везуть наверх по групах, формують з черги), завезуть на 32й поверх. Далі буде жива черга. Хто куди.
-
Підкажіть, як рахується 3 роки на work permit. Ось в цьому листі вказано, що цей лист про отримання ворк перміту дійсний до 04/2025 і якщо паспорт закінчиться , то ворк перміт недійсний 1)Чи сам ворк перміт дійсний , як і цей лист , до 04/2025? 2)Чи, може, треба просто в'їхати до Канади до 04/2025, щоб отримати ворк перміт на 3роки від моменту в'їзду в Канаду? 3)Якщо паспорт закінчиться, а ворк перміт ще ні, то його треба якось прив'язати до нового закордонного + мабуть треба нову візу оформити до терміну закінчення ворк перміту?
-
Не заповнювати частину листа, який додається, на доставку кур'єром. Завезти теж можна самостійно. Запис онлайн як на біометрію, обираєте лише не біометрії, а паспортсабміт
-
Добрый вечер. Он должен вам прийти на почту, когда визовый центр получит ваш пасспорт.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, прийшов лист, що відкрили візу на 6 місяців, але хотіли б щоб поставили у паспорті візу. Знаю, що треба передавати паспорти і всі документи у візовий (в моєму випадку у Варшаву) Якщо у анкеті є дитина 3 роки, то які ще потрібно передати документи на неї, крім паспорта і всіх документів з кабінету ? Буду дуже вдячна за відповідь І чи можна подати документи у Кракові у візовий ?