Українська Канада
-
Вже зараз загальна мобілізація до 24 травня, її планують продовжити (і, скоріш за все, продовжать), про які найближчі зміни мова? ))
-
-
Дякую. Я просто дивилась відео як заповнювати consent form і там сказали, що потрібно написати данні кур’єра який буде відправляти мій паспорт. А який в мене буде кур’єр, якщо я відправляю поштою 🤷♀️Ну і почала хвилюватись, може щось не так роблю) Ще раз дякую за відповідь
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можна відправити свій паспорт звичайною Нідерландською поштою до візового центру? Чи обов’язково то має бути DHL або якась інша кур’єрська служба?
-
Добрий день, чи добрий ранок усім! Вже маю візу в Канаду, зроблену в Римі, але не знаю куди відправляти паспорт, на вклеєння візи. В документах підтвердження які прислали немає ніякої пошти і ніякої інформації куди надсилати паспорт чи як отримати візу! Не знайшла нічого ні на яких сайтах. Підскажіть будь ласка, хто що знає!
-
Доброго дня! Маю питання, бо відповіді не знайшла у чаті через пошук. Чоловік не виїздний, бо в Україні. Але планує їхати з нами (я-дружина, дитина) коли це буде можливо. Я планую подавати на нього аплікацію бо знято термін здачі біометрії. Від свого IRCC account я подаю групою себе і дитину. Чоловіка подаю через його IRCC account. В пункті про сімейний статус я заповнюю що заміжня, заповнюю дані чоловіка і внизу я відмічаю галочкою що чоловік їде з нами , якщо навіть пізніше? Чи ні? І теж саме питання про його аплікацію, сімейний стан, інфо про дружину, і чи летить вона з ним? І дитина летить з ним? Так чи ні? Бо у відео інструкції пропонують ставити що не їде, але ж писати треба правду. То ж їде, якщо це буде можливо... Допоможіть у роз'ясненні😥
-
Дякую)
-
А ви її десь вказували?