Українська Канада
-
Здравствуйте Помогите пожалуйста кто как может Я вас очень прошу умоляю , так как мы лишились роботы из за войны пожалуйста сейчас очень тяжёлое время, многодетная семья 4 детей одна мама , папы нету, прошу вас умоляю пожалуйста кто как сможет не хватает даже на продукты Хотя по 5 грн они правда очень помогут просто ужасная ситуации, извините это очень стыдно , я могу все документы предоставить, пожалуйста прошу люди🙏😭😭😭🇺🇦 🙏🙏🙏🙏 4149390007549925 Всем Здоровья заранее Не будьте равнодушны 😭❤️
-
Хто не спить
-
Добрий ранок
-
fundrazr.com/campaigns/11zlzf
-
я чув, що вклеюють, ще одною візою до паспорту , електронна віза ніби не приходить і в таких випадких проясять відправити у ВАК папопрт
-
Доброї ночі Скажіть, будь ласка, якщо дитина (3 роки) вклеїна до маминого закордононого біометричного паспорту, то який документ їй нададуть? Вклеють візу до маминого паспорту чи разовий дозвіл на в'їзд? Дякую
-
Дякую
-
Варшава, Краков
-
можливо хтось сткався. подавав молодшу дитину вклеїну у мій паспорт. дружина до війни , подавал в «ДП Документ» на сворення паспорту малій доньці. Паспорт встигли виготовити і навіть приходила смс, що можна забирати, але почалася війна. Зараз дитина тимчасово вписанав мій паспорт , з такими документами ми загалом можемо летіти, Але ніби як запрацювали знову паспортні столи в києві. і нам можуть передати паспорт. аплікація була подана без паспорту і вже на розгляді. Чи можна якось їм апдейнути інформацію, через кризову форму, що у тидини вже є паспорт. Чи це буде підозрілим, і краще так не робити?
-
На скільки я розумію, то у Вашому випадку Сімейний статус все одно повинен бути - одружена, -та заповнити дані чоловіка, -а там де буде питання чи ви з ним подорожуєте - треба поставити галочку «ні» Діти - немає
-
Подскажите, нужно ли сдавать биометрию, если уже сдавал раньше и есть виза (транзитная wx-1). Как действовать в таком случае?
-
Скажіть, а що таке IRCC номер? І де його взяти? 🙏🇺🇦
-
Я здавала в Італії і отримала foil-less
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, де в Польщі можна зробити біометрію? Дякую
-
Спасибо
-
Нам видали електронную, по ней можно прямим рейсом вроде из 6 стран только, там написано что если хотите вклеить обичную визу в паспорт то отправте паспорта, потом с обичной визой откуда хотите оттуда и летите
-
То есть выдаётся электронная виза, и по желанию уже можно вклеить?
-
Електронна виза, в течении пол года должни вьехать, дальше там по ворк пермиту 3 года
-
Всем привет, вопрос к тем кто уже получил визу. Скажите на сколько она выдаётся? В каких случаях она вклеивается или не вклеивается? Выше видел что кому-то выдали на пол года, это значит что даётся возможность прилететь в ближайшие пол года или находиться там пол года? И что дальше после этого срока? Спасибо)
-
Доброго вечора) Можна якось до Вас в особисті повідомлення потрапити?)
22 Jan 2023, 19:22
45950/124822
about an hour ago