Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка де можна ознайомитися з переліком країн та адресами посольств для відправки паспорта на візу?
-
В Манітобі теж є IT
-
Алберта середня конкуренція та сприятливі умови для життя та pr, ВС менше конкуренції але дорожче жити, плюс складно отримати pr
-
мав на увазі не сайти, а провінції
-
Я дивлюсь Лінкедин та Гласдор
-
я вже так і зрозумів. Проблема в тому, що я зараз маю нормальні проекти але це не дасть мені балів згодом при подачі на PR. Треба канадського роботодавця 🙁
-
Потребую допомоги Як правильно рахувати години та податки Наприклад, маємо $15 CAD на годину, 160 годин на місяць, то виходить $2400. Податок провінції - 10%, федерал такс - 15%. Залишається 1800, а ще пенсійна програма. Скільки на руки отримуємо? Правильно я рахую? Може в когось є калькулятор
-
Мені здається, що даунгрейд це неминуче при міграції в іншу країну. Але це на мою думку.
-
джуном трохи не то, хочеться зп на рівні з тим, що зараз є)
-
Прикиньтесь джуном🤪
-
Вітаю! Як матимете час, підкажіть де (в якій провінції) більше вакансій для Software Engineer та які технології найзатребуваніші? Я ~5 років працюю з Angular, трохи маю досвіду з нодою, але сумніваюсь, що зможу пройти інтервью по алгоритмах, структурах даних і по систем дизайну
-
Не мусить бути прямий. Там пише, що можна з пересадкою.
-
На травень будуть дуже високі ціни, потрібно мінімум за 30 днів брати
-
Чому? Іспанія це теж Європа
-
Дивіться з пересадкою у Мадриді, ціна в 2 рази менша
-
Просто хтось вирішив навіть надаючи знижку заробити на війні і відбити всі втрати за 2 роки ковіду 🤬
-
Там такі ціни зі знижкою що і без знижки зовсім. Вчора виходили 6 шт з них 3 дітей в 121 000 грн. Ми відмовилися.
-
Хто прилетів нещодавно?
-
Зараз ппц як ціни ростуть на очах навіть зі знижкою :((
-
Так
22 Jan 2023, 19:22
45982/124680
about 3 hours ago