Українська Канада
-
Алекс, дякую, що пояснили, гарного вечора)
-
Жінка заповнила анкету тільки на себе, та вказала данні своєї дитини і те що дитина їде разом з нею. Але окрему анкету на дитину не заповнила. В результаті жінка отримала листа з проханням створити окрему анкету на дитину. Нижче переклад і оригінальний лист. "Ви вказали, що ваша дитина подорожуватиме з вами до Канади. Зверніть увагу, що нам не вдалося ідентифікувати її анкету в нашій системі. Зверніть увагу, що кожна особа, яка подає заяву на в'їзд до Канади, має заповнити окрему заяву. Заяву на отримання візи для вашої дитини можна подати онлайн. При подачі заяви докладіть свідоцтво про народження вашої дитини та дозвіл на поїздку від батька, який не супроводжує вас. З повагою Імміграційний відділ"
-
Стосовно грошової допомоги в Канаді. Може поділиться той, хто отримував. Якщо якусь налічку ввести і покласти на картку чи не будуть при призначенні допомоги питати чи є гроші? В Німеччині у друзів так було - сказали спочатку витратьте те що є, а потім звертайтеся )
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. В аплікації дружина вказала, що буде їхати з чоловіком (мною), подалася на біометрію, здала та вже місяць чекає візу. Я аплікацію не робив, так як в Україні - не виїзний. Чи потрібно мені також заповнити аплікацію ? Вже дуже довго чекаємо
-
у кожного заявника має бути окрема анкета, а у своїй ви вказуєте свої родинні стосунки з ними, а в їх анкетах вказуєтся родинні стосунки з вами. Також вказуйте хто з родини їде з вами.
-
Я ще не заповнювала анкету на дитину, не знаю чи це можна зробити з мого облікового запису, чи потрібно окремо створювати. Іду пробувати. Та все ж турбуюсь, чи є помилкою подання окремих анкет від чоловіка та мене, з різних облікових записів
-
а ви пробували вказати один і той самий мейл і для себе і для дитини? Між іншим як і створити окремо мейл для дитини, також слушна думка.
-
Ну можна в сфері обслуговування та кухня. Досить довго працював в Макдональдсі.
-
І ще, я не формувала групу в анкеті, чоловік окремо заповнював, я окремо, це велика помилка? Підкажіть будь ласка, хто компетентний
-
А ще , дитина ж не має емейлу, місць навчання, роботи, як бути з цим?
-
Софіє, дякую за відповідь. Це та ж сама анкета яку я заповнювала, так? Її можна зі свого аккаунту?
-
На дитину потрібна окрема анкета
-
Христос Воскрес, скажіть будь ласка, заповнили з чоловіком заявку на програму для українців, дитину в своїх анкета вказували. Якщо дитина не має закордонного паспорта чи потрібно на неї анкету створювати , дитині 4 роки
-
Зараз ще й можна в Кракові
-
Доброго дня 👋 Підкажіть, будь ласка, хто здавав біометрію в Польщі? Здати можна тільки в Варшаві?
-
Здравствуйте! Друг по Cuaet едет в канаду , жена беременна. Как проходят в его случае расходы? Это надо брать страховку что бы покрывала? Заранее спасибо 🙏🏻
-
Будьласка скиньте программу на PR Минотоби
-
Є групи по британській колумбії?
-
Это в Новой Шотландии,без обучения нельзя получить лицензию на работу,обучатся 300 часов
-
www.nscosmetology.ca/licences/cosmetology-licence
22 Jan 2023, 19:22
46040/123911
about 4 hours ago