Українська Канада
-
Последнее письмо — приглашение на вклейку визы выглядит так.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста: пришло письмо с подтверждением валидации биометрии и аппликация на работу. Что должно прийти ещё, что бы отправлять документы на вклейку визы? Заранее спасибо
-
Ще раз кажу, що ні. Фоілес то є виключення з правил, якщо вам його не дали, значить до вас виключення не застосовні. Тому відправляйте паспорт, чи пишіть у кризову форму намагаючись щось вирішити там
-
www.facebook.com/groups/ukrainianstocanada/permalink/375326521172932/
-
Майже все!)) В програмах для того ж NL є вимоги після отримання пр працювати рік на тій самій роботі для ряду категорій, теж хто планував туди беріть до уваги і обговорюйте при пошуку роботи
-
Чи є чий паспорт загубили в візовому центрі в Відні? І що робити в такому випадку?
-
Ну коледж це дуже дорогий та довгий шлях, якщо чесно. Простіше вже буде працювати через український офіс як "фоп" якийсь, але платити податки в канаді походу. З пр можна бути фопом в канаді і які тут взагалі варіанти такого плану, щоб в айті працювати?
-
😮😮😮
-
Ви крутий!
-
А у місцевих роботодавців нема питань щодо таких змін професій? Особливо враховуючи, що це ще пройде декілька років в канаді на якійсь низькокваліфікованій роботі і я вже буду не студенткою?
-
Може, то не для всіх професій? Бо ніби лікарям то з нуля треба вчитись
-
Вітаю! Зо скажете з приводу Юкону? Якщо заробити грошей(є де) а потім поїхати туди жити в апартмент та знайти роботу там. Чи вийде? Чи є сенс?
-
Вітаю Буду вдячна за контакт. Я не з ІТ, потребую консультації перевіреного спеціаліста
-
Будь ласка, прокоментуйте це, адмін!
-
А NL теж переважно франкомовна провінція ?
-
Порекомендуйте, будь ласка
-
Скиньте і мені
-
Таке відчуття, що всі тепер їдуть в сейнт джонс
-
Шукаю когось хто летить із Торонто до Варшави найближчим часом. Необхідно відправити дві пари берців нашим захисниками.
-
Дякую! А ви надаєте такі послуги як підготовка резюме і підготовка до співбесіди?
22 Jan 2023, 19:22
46258/124010
about 10 hours ago