Українська Канада
-
А жити у Торонто?)
-
Працювати в провінції, яка вимагає нижчий рівень, такі є на сході)
-
Підкажіть сайти по пошуку роботи. Дякую
-
Відкрийте NOC та подивіться розділи професій з Software. Це клас А, для нього будуть високі вимоги з англійської. В різних провінціях різні вимоги. CLB 9 або 7, це рівень С1 та B2. Ви можете працювати в IT з рівнем навіть B1, але як потім підтвердити свій CLB під час оформлення PR?
-
Добрий вечір! Може хтось має лінк на інфу про міграційну програму Альберти з подробицями? Чи важко там на практиці отримати пмж?
-
І в групі умова - українська мова спілкування, поважайте правила групи.
-
Мова йде про шкільних вчителів, з якими я, як мати, зустрічалася:)
-
Так, я виправила. Але суть та сама. Занадто багато пропозицій у айті спеціалістів, є з чого вибрати і можна просто знайти роботодавця з меншими вимогами і зп такою є або більшою...
-
Хто буде мучатись заради роботодавця в айті, коли ще мільйон пропозицій на лінкедін, серйозно?
-
Так вам пишуть, що навіть основна маса вчителів не знають на цей рівень, натякаючи, що це вже якісь хітровикручені вимоги, вибачте, і вони не сильно поширені в сфері, головна задача якої це робити код, а не клуб дебатів організовувати. Може є певні компанії, але більшість айті спеціалістів знайде роботу легко, особливо порівняно з іншими професіями
-
Ви в укр школі вчились? 😂
-
Знаю у TOEFL рівень С1 - рівень перекладача, що володіє вже спецтермінологією і з таким рівнем можна викладати англійську неносіям. При С2 вже можна викладати мову тим, для кого англійська - рідна. В Україні мало хто з вчителів англійської має С1:)
-
Дякую.
-
Вы так и не ответили на вопрос
-
Звучит как страшилки. Куча компаний есть где работают разного рода иммигранты с далеко не С1 уровнем. И это им не мешает работать в достойных компаниях.
-
Доброго вечора, якщо я живу з сім’єю в Польщі більше двох років, громадянин України , чекаю карту побиту, чи можу я виїхати в Канаду ?
-
Хто летів по програмі IRCC CUAET поділіться будь-ласка досвідом як воно взагалі відбувається по прильоту в Канаду? куди звертатись,щоб зробити якісь документи? На скільки я знаю,по даній програмі я зможу в’їхати в Канаду лише 1 раз
-
Дуже смішно!І вам удачі!
-
Академічної точно не потрібно.
-
Ну ок, скіли+середня англ, щоб могли розмовляти. Просто с1 це вже вільна англійська з поставленою вимовою та дуже гарним знанням граматики та словниковим запасом, таке в гарні універи вимагають
22 Jan 2023, 19:22
46308/124010
about an hour ago