Українська Канада
-
але я не стверджувала, а запитувала 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ якісь дивні, їй богу
-
Тому що програма майже закінчилась
-
мені теж незрозуміла реакція цих людей. Могли б пояснити люди чому так відреагували?
-
Приезжаем в Калгари втроём в январе,подскажите пожалуйста где можно найти на первое время бесплатное жильё или хост?Спасибо заранее!
-
Добрий вечір,відправила паспорт у Дюсельдорф на вклейку візи Можливо хтось відправляв,через скільки він приходив ?
-
Доброго дня, мені і другові потрібно робота в Едмонтоні.Нам по 21 рік, англійська рівень B2.Готові і до фізичної роботи
-
Ну в мене треба було вказувати
-
Це по європі так. А трансатлантичні?
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, якщо при заповнювані анкети на визу вказували дані старого паспорту, а сьогодні отримали новий, на вклейку візи можливо відправити новий чи потрібно все заново заповнювати? Дякую.
-
Наче навпаки вони всв не включають якщл не вказати 😅
-
добрий час доби. сьогодні будемо у Торонто. що сказати про причину приїзду, щоби не було проблем. дівчина за програмою, а я без
-
Скажіть може хтось знає точно. Чи бувають рейси з європи в Канаду без багажа? Чи вони апріорі всі включають багаж?
-
"програма Койот" — вбило 🤣
-
Білети повинні бути тільки однієї компанії, будьте обережні з умовами. Я пробував інші варіанти, нічого не вийшло))
-
дякую)
-
Дуже дякую))
-
1 жовтня скасували всі обмеження
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка чи зараз в канаді вимагають сертифікати від ковіду?
-
так
-
Де глянути ці певні критерії ?
22 Jan 2023, 19:22
4643/123932
about 7 hours ago