Українська Канада
-
Читайте вікові обмеження відповідно до програм різних провінцій, мені здається, що від 18 мінімум можна подавати заявки, але в більшості провінцій від 21. Наче тут теж від 21
-
17 річний підліток має право на фул-тайм роботу, щоб міг податись на ПР?
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка чи можу я з Литви відправити паспорт на вклеювання візи до Варшави? Як оплатити візовий збір якщо отримала foil-less Дякую ☺️
-
Ви серйозно? Сорі, але чи добре я зрозуміла, що ви хочете зберегти виплати в Європі перебуваючи в Канаді?
-
Дуже дякую!!!
-
Так
-
Так,було написано 17 and younger тобто навіть якщо 17 ,то не треба. Нам прийшов лист що не треба!
-
Скажить будь ласка, якщо отримали foil-less з переліком країн з яких треба вилітати до Канади та не бажаєшь чекати 6 тижднів доки буде зроблена вклейка, але перебуваєш зараз у країні не зі списку віліта, то треба прилетіти в одну з указаних країн та вилетити прямим рейсом до Канади звідти, так? Дякую
-
Можливо хто знає, чому в особистому кабінеті не можна змінити дату на подачу реєстрації, відмінити також не можна, видає помилку. Як вийти із ситуації?
-
Підкажіть, хто знає, якщо тимчасово виїхати з Європи до Канади, то чи втрачаються статус і виплати у Європі? Ми зараз в Італіїї, хочемо полетіти до друзів, потім повернутись в Італію, а надалі і в Україну.
-
Доброго ранку. Теж чекав рівно місяць і після другого підтвердження біометрії за два дні прийшла віза.
-
Вітаю щиро❤️ нас меншає, очікуючих🙃 і чекати легше коли знаєш що вам всім таки дали візи;)
-
А где покупали такие дешёвые билеты?
-
🙈🙈🙈 Если ребенок вклеенный в паспорт родителя, как заполнять документы на ребёнка? Как прописывать номер документа??? 👀👀👀
-
Ще хочу добавити що деяки украінці везуть гроші у Канаду . Кожний випадок це - окреме розповідання. Також є деякі що везуть своіх дітей до Канади . Також свою вищою освіту. Але ж усім потрібна допомога. Комусь добрим словом , а комусь житлом. Бог дає кожному за вірою . Дякую добрі люди що допомогаете новоприбувшим.
-
Майже така ж ситуацiя, біометрія 4го квітня сдана, але я ніяких листів не писала, 27го отримала третє підтвердження біометрії і 29го візу foil-less, тому не думаю, що листи на щось вплинули.
-
Я та наші діти користатись безкоштовним жилом Не збираемося . Але ця програма дійсно є шансом для украінців які не перебували на початок війни. Моє житло у Харкові зруйновано.
-
А як уже зрозуміти : Що якщо в тебе є Work permit , то не нема критерію work experience inside or outside за програмною Ньюфаундленда ?
-
Віддати в Гаазі можливо самому, але мы ще не отримали, чекаємо
-
Чи можливо в Нідерландах (Гаага) самому віднести паспорт на вклейку візи чи тільки поштою?) дякую
22 Jan 2023, 19:22
46565/123850
about an hour ago