Українська Канада
-
дякую)
-
Дуже дякую))
-
1 жовтня скасували всі обмеження
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка чи зараз в канаді вимагають сертифікати від ковіду?
-
так
-
Де глянути ці певні критерії ?
-
Так тут і сказано що для ПОСТІЙНИХ тобто тих хто має вже ПР
-
І міграції для статусу "ПР" ?
-
"CAF заохочує постійних жителів серйозно розглянути можливість військової кар'єри в Канаді. Канада пропонує спрощені шляхи отримання громадянства, визнаючи військову службу в Канаді, що виконується постійними жителями, які вступають на службу до CAF. Заявки на отримання громадянства, подані членами CAF, будуть розглядатися в першочерговому порядку Службою імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC)", - йдеться у релізі.
-
Я мав дозвіл від батьків на англійській, але офіцери мене не питали, тільки чи я сам чи з батьками. Отримав ворк перміт в аеропорту, все гаразд
-
Скільки часу може зайняти стати постійним резидентом ?
-
ПР це постійний резидент. Як Грін карта в штатах. Без нього вас в армію не візьмуть.
-
Пр це що? Як його отримати? Там пише що потрібно бути резидентом Канади, віза по програмі койот, цеж як резидент Канади ?
-
Так щоб піти в армію у вас має бути ПР. А громадянство коли є ПР не складно і так отримати
-
Візовый центр в Берліне. Підскажить горячую лінію!!!
-
Є інформація що громадянство надаватимуть бистріше тим хто піде у армію.
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо в‘їзджати самій в Канаду особі віком 17 років, чи потрібний ще супровід батьків? Чи то тільки до 16 років потрібен дозвіл чи супровід батьків?
-
боже мой, є групи де навпаки тільки російска, в них людей не менше. В чьом проблєма? Спеціально ж для уникнення мовного конфлікту скоріш за все зробили розподіл.. У кожного є вибір, ніхто нікого не змушує ні до української, ні до російської. І О ПАРАДОКС, половина людей є і в тих, і в тих групах. Ви не залишитесь без відповіді, все ок
-
Сніг може бути і в жовтні і до травня. Також щодо температури, може бути -26 а відчувається як -36
-
я думаю не всі канадці знають французську, вона ж не у всіх провінціях. і кожна приватна група може встановлювати які завгодно правила
22 Jan 2023, 19:22
4657/123827
about 2 hours ago