Українська Канада
-
Побачив новину, що Канада планує невдовзі повернути посольство в Києві. Раніше там можна було здавати біометрію?
-
На один в’їзд
-
Скажить будь ласка, якщо отримали foil-less з переліком країн з яких треба вилітати до Канади та не бажаєшь чекати 6 тижднів доки буде зроблена вклейка, але перебуваєш зараз у країні не зі списку віліта, то треба прилетіти в одну з указаних країн та вилетити прямим рейсом до Канади звідти, так? Дякую
-
Просто для ознайомлення. По кількості видно що кількість аплікантів росте вже не так як раніше , але кількість одобрених аплікацій по відношенню до загальної кількості заявок збільшується.
-
Ні, тільки в сторону VAC, назад потрібно через банк і квитанції покласти разом з паспортом
-
Скажіть будь ласка якщо відправляти паспорт для вклейки візи кур’єром ,чи можна на пошті оплати послуги в одну і іншу сторону ?
-
Таке питання, якщо я особисто подавала документи на візу, можно якось перевірити, що з ними? Вони в процесі оформлення, чи ні??? Може є якийсь сайт, чи то я не знаю 😉
-
не дай Бог
-
яка рос Наталія
-
Онлі інгліш😉
-
А писали на англ мові, чи українській,?
-
Таке питання, якщо я особисто подавала документи на візу, можно якось перевірити, що з ними? Вони в процесі оформлення, чи ні??? Може є якийсь сайт, чи то я не знаю 😉
-
Одна відповідь - чекайте. Чесно, то не думаю, що гаряча лінія якось пришвидшила процес. Лише заспокоювали морально коли казали, що з документами все добре і потрібно ще трохи почекати 😅
-
Нам на місці в посольстві казали, що всі українці першочергово приймаються. А чому так довго не розумію
-
А що на гарячій лінії казали? Бо нам сказали, чекайте, чоловіку ще не надійшов лист підтвердження на візу, а нам з дітьми ще 3 неділі назад прийшов
-
Писала разів з 5, двічі дзвонила, а візи досі нема😢
-
Я писала разів з 5 😅 + дзвонила на гарячу лінію
-
просто багато хто пише про другу біометрію
-
Дякую, а ви писали в кризову форму до них? Бо я по мамі писала 25-го і 28 змінився статус заявки, от думаю чи то співпадіння чи таки варто написати їм?)
-
Необов'язково, це було у моєму випадку
22 Jan 2023, 19:22
46606/123825
30 minutes ago