Українська Канада
-
Добрий день! Original Passport Request отримали. Що тепер? 4 паспорти, треба купити 4 конверти, роздрукувати ці листи, concert form...що ще? Нагадайте будь ласка🙏
-
Наша группа очікування..
-
Ви заповнювали окремі анкети на дітей?
-
Все кто с мужчинами не многодетные и муж не инвалид так и сделали просто использовали ситуации.
-
Дуже цікава ситуація) 5 квітня я, моя мама та мій хлопець здали біометрію у Варшаві. Вчора мама отримала повторний лист підтвердження біометрії, а сьогодні на її пошту прийшла foil less visa. В мене і хлопця - тиша. Хоча ми плануємо майже одразу вилітати, як тільки візу отримаємо, а мама навпроти - віддасть паспорт на вклейку і прилетить пізніше)
-
1. Westjet (дешевые билеты) 2. LOT Polish Airlines (скидка 30% для взрослых, 50% для детей) 3. Помощь с покупкой билетов www.facebook.com/groups/2182253995256054/ 4. Билеты со скидками wizzair.com/en-gb/information-and-services/faq/ukrainian-refugee-free-tickets?fbclid=IwAR0ItWui5ug8nuNQaEp1v-QVsrUDG2GQJGAx6otSFc-B8d5kdugpzaytz4E 5. Дают очень хорошую скидку на авиабилеты по всему миру +1 (415) 706‑9179 (WhatsApp)
-
А по Канаді - Flair airlines, 66 дол за кішку
-
Ми веземо LOT, 90 дол за кішку