Українська Канада
-
Тобто процедура така: Перший лист з біометрією Здаєш біометрію Потім лист заповнюєш на Work Permit Лист з другою біометрією Підтвердження вклеювання або електронна віза, правильно ?
-
Дякую
-
Дякую, а можете ще поділитись інформацією які документи потрібно перекладати? Поки в Україні щоб підзбирати все потрібне. ( я маю на увазі документи для іміграції)
-
Це означає що через 3-4 дні прийде запит на паспорт або електронна віза
-
Мені теж цікаво, скажіть будь ласка що таке повторна біометрії?
-
Класна у вас реакція на повідомлення 😂😂😂
-
А в якому це мiстi Саскачеван е таке
-
Нічого собі🤯 Справді? Ви по своєму досвіду кажите? Бо я вже 6 тижнів настроїлась чекати😂
-
Мені трохи не зрозуміло, чому два рази біометрія приходить?
-
Радійте паспорт прийде
-
Комусь присилали паспорти з Відня в Прагу? Були нюанси? Читаю що людям вфс не відправляє хто оплачував через банк зворотню доставку
-
Ага, тоді радію)) дякую, за пояснення)
-
Радійте, що хочь щось про ваш паспорт відомо де він та як.. у багатьох таких статусів не було зовсім 😂 як у темряві без ліхтарика сиділи і гадали
-
Сподіваюсь зо вони взяли мій паспорт собі в руки і клеять зараз візу🥲😅а то навіщо мені такє слать)
-
Перекладач каже, що було відправлено до IRCC та дата
-
Амінь;)) але повторне біо не приходило ще. Але я чекаю. Ваги кейси дають надію що може на наступному тижні;) дякую що розповідаєте
-
Думаю віза вже летить до вас через океан ще трошки !😁
-
Відправив паспорти у візовий цент на вклейку візи. Після чого повторно прийшли повідомлення про підтвердження біометрії. Це так повинно бути, хто знає?
-
Одна Заявка 25.03 Біометрія 07.04 Ворк преміт та підтвердження біометрії 08.04 Повторна біометрія 28.04
-
Коли ви здавали біометрію ? І подавалися одна чи групою ?
22 Jan 2023, 19:22
46740/125218
19 minutes ago