Українська Канада
-
Робота є всюди але багато хто приїхав без знання мови живе і працює там де є змога працювати без мови
-
Вітаю, хоч якось з місця зрушили
-
Також хотілося би такої поради.
-
Вітання! Вишліть будь ласка програму для pdr файлів! Раніше бачила, а тепер не можу знайти😔дякую
-
Наче ARX у власності корпорації з Канади. Не мало б бути проблем.
-
Власне що за 6 місяців я ваш приклад пам'ятаю, а от за то що до кінця дії паспорта по електронній візі комусь вклеїли інформації жодної конкретної небуло (інформація типу - " я чула від людей в іншій групі яким повідомили ще з іншої групи... і т.д...".) то я за достовірну інформацію не приймаю))))..., тому дивують мене люди які все-таки на вклейку подаються, напевно їм просто неспішно нікуди летіти.
-
Не судите да не судимы будете
-
Всем привет ! Ребята помогите Не пропускает в разделе работа , хотя вводим последние 10 лет месяц в месяц .. что это может быть ????
-
Нам вчора теж мамі з нас усіх прийшло повідомлення що "аплікація схвалена, очікуйте повідомлення"... в неї аплікація подана була 20.03... біо відмінене так як 60+... І от тільки вчора якесь зрушення... Я все-таки думаю що краще вже в Канаді податися аніж очікувати, бо не чула ще жодного реального кейсу що комусь з електронною візою вклеїли до кінця дії паспорта... Нехай в групі хтось хоч один відгукнеться з такою реальною ситуацією, буду дуже радіти з того!!! Ми так радилися в сім'ї що за тих 6 тижнів в Канаді можна значно більше всього зробити і податися вже на місці , спокійно отримати ту саму visitor visa! Тут знову ж таки питання в тому що кому терміново їхати то для того електронна віза це в радість!!! Як би її всім видавали без вклейки якоїсь іншої то напевно і черги би такої не було...