Українська Канада
-
Вітання! Вишліть будь ласка програму для pdr файлів! Раніше бачила, а тепер не можу знайти😔дякую
-
Наче ARX у власності корпорації з Канади. Не мало б бути проблем.
-
Власне що за 6 місяців я ваш приклад пам'ятаю, а от за то що до кінця дії паспорта по електронній візі комусь вклеїли інформації жодної конкретної небуло (інформація типу - " я чула від людей в іншій групі яким повідомили ще з іншої групи... і т.д...".) то я за достовірну інформацію не приймаю))))..., тому дивують мене люди які все-таки на вклейку подаються, напевно їм просто неспішно нікуди летіти.
-
Не судите да не судимы будете
-
Всем привет ! Ребята помогите Не пропускает в разделе работа , хотя вводим последние 10 лет месяц в месяц .. что это может быть ????
-
Нам вчора теж мамі з нас усіх прийшло повідомлення що "аплікація схвалена, очікуйте повідомлення"... в неї аплікація подана була 20.03... біо відмінене так як 60+... І от тільки вчора якесь зрушення... Я все-таки думаю що краще вже в Канаді податися аніж очікувати, бо не чула ще жодного реального кейсу що комусь з електронною візою вклеїли до кінця дії паспорта... Нехай в групі хтось хоч один відгукнеться з такою реальною ситуацією, буду дуже радіти з того!!! Ми так радилися в сім'ї що за тих 6 тижнів в Канаді можна значно більше всього зробити і податися вже на місці , спокійно отримати ту саму visitor visa! Тут знову ж таки питання в тому що кому терміново їхати то для того електронна віза це в радість!!! Як би її всім видавали без вклейки якоїсь іншої то напевно і черги би такої не було...
-
Я як людина яка живе багато років за кордоном але в тому числі частково в Україні відповідаю вам так : Ця візова програма CUAET початково не є біженською і на цьому наголошував уряд Канади. Це не біженство і це не для біженців. Програма для Українців в цілому. Це зрозуміло з заяв уряду Канади , з типу візи,з того що не було ніяких обмежень від уряду про те хто може подаватись (ті хто покинув територію Україні після 24 наприклад,тощо), зрозуміло навіть по тому що ніякий ЗВИЧАЙНИЙ українець-біженець без даху над головою і збережень який тікав з боєвої зони - не зможе оплатити свій переїзд в Канаду (білети за 1 людину мінімум 600$ + і додайте до цього пару тисяч $ на житло і харчування на перший час поки виробляються усі документи/проходить карантин/пошук житла/екзамен з водійського посвідчення і інші банальні зрозумілі речі) Я не розумію яким чином волонтери канадці чи самі канадці очікували тільки одних біженців з гарячих точок якщо це апріорі не дуже реально,хоча звісно є такі але вони їдуть до когось хто вже там якось зачіпився (родичі,друзі - які за свій кошт їх селять у Польщі,Німеччині тощо,чекають з ними на візу,купують їм білет і забирають до себе) я вже особисто таких ситуацій знаю МОРЕ. Тепер наступне питання: чи вважати якимось чином людину біженцем якщо вона заробляла гроші за кордоном але дефакто жила і пересилала кошти в Україну сім’ї,дітям - а зараз втратила там дім або бізнес або просто БОЇТЬСЯ ТУДИ ПОВЕРТАТИСЬ і хоче жити у безпечнішій країні сама чи з родичами і можливо втратила роботу або просто вирішила переїхати в іншу країну скажімо КАНАДУ на безпечніший час? При тому при всьому що саме так заявлено урядом Канади який запрошує усіх охочих українців перечекати ці складні часи або залишитись у Канаді на скільки буде можливість. Окремо додам що я засуджую Українців які відверто брешуть що вони з гарячих зон і користуються добрими волонтерами які щиро занепокоєні ситуацією в нас і хочуть допомогти.
-
Добрый день. Пришло одобрение виз и нигде не могу найти инфу толком про дальнейшие действия ( я об отправке паспорта для вклейки )
-
нет. вам нужно сдать СВОЙ паспорт с вклееными детьми в визовый центр. им проставят визу в ВАШЕМ паспорте. + свою фоил-лесс. я так сделала во вторник. уже рассмотрели, пришло сообщение в заявку ребенка, что все одобрено и закрыто. сегодня же отправили сой паспорт в визовый центр, чтобы забирала его с двумя визами (или только для ребенка), а я полечу по фоил лесс.
-
Деякі виїжджали на заробітки ще в 2010-2011 роках. Тай що, тепер не справжній українець? Заробляли там, бо пропонували хороші гроші, а вкладали в нерухомість і у бізнес в Україні. Тоді ще і не йшлося про війну. Українців там понад 3 мільйони, і тепер вони якісь не такі?