Українська Канада
-
Антоне, а вам щось відповіли?
-
Якщо бути честними то програма мені не зрозуміла. Мама біженка з дітьми навряд чи поїде до Канади якщо там нікого не має. Гавермент не допомагає ні з житлом, ні з роботою, ні з квитками, не дає ніяких соц виплат….То для кого ця програма? Я особисто маю на руках 2 сумки, 2 дітей і пару тисяч баксів. І все. Бо тікала як усі. Якби не родичі в Канаді то мені на віза була б взагалі не потрібна.
-
То хай би візовий не видавав такі візи. А то дійсно багато людей просто отримали слушний момент
-
«Ви збираєтеся зразу летіти геть з Канади» Дууууже дивне ствердження , за три роки проживання в Канаді це не відразу. Я хочу мати можливість за рік чи два поїхати відпочити чи поподорожувати, або не дай Бог що, повернутися в Київ якщо хтось зі стареньких захворіє чи помре. Але чекати два місця вклейти у польщі з родиною не хочеться. Тому питання абсолютно адекватне. хочу мати змогу неспішно зробити вклейку візити там, і питаю, якими інструметами і засобами це робиться з середини Канади, після фоїл-лес в’їзду.
-
Мені здається Ви провокуєте. Мова йде про інше.
-
Доброго дня. Підскажіть чи потрібна довіреність від батька на дітей , для подачі на візи ?
-
доброго дня, сьогодні НАРЕШТІ прийшло схвалення на візу одному з членів нашої родини ( мамі дружини) Звичайно - прийшла електронна віза. Зараз сидимо думаємо, як краще чи летіти з електронною чи все ж ні . Можливо за останні тиждень з’явилась інформація, чи можна якось в канадті неспішно вклеїті візу, все ж атки за рік два хочеться мати можливість виїхати з канадати за кордно чи до родичів.
-
Добрий день прийшов лист ,що до аплікації дитини треба додати лист дозвіл на виїзд дитини і свідоцтво про народження. Я свідоцтво додала в аплікації і воно інтернаціональне бо вона народилася в Італії. В ньому вказано,що я мати одиначка Ів графі батьки тільки мати. Що саме мені їм треба давати який дозвіл і яке свідоцтво. Дякую