Українська Канада
-
Всім привіт! Таке питання - може хтось вже через це пройшов. Я із Сум та проживаю зараз у Відні. До мене приїхали мої дві кузини з 4 дітками. Я хочу поїхати до Канади з ними на три роки. Вони з українськими паспортами (прибули сюди 18.03.22), але я отримала два місяця тому австрийське громодянство. По яким візам нам можливо переїхати до Канади? Дякую заздалегіть🤗🙏
-
Да, я в курсе, спросила, так как мужчинам выезд запрещён и как человек сдал биометрию в таком случае
-
Підтвердження біометрії у мене ніде не питали
-
Здравствуйте. А как вы сдавали биометрию с Украины?
-
Зрозуміло , а ще я читаю що люди чомусь два листа з біометріі отримують. Я отримала лише один і це підтвердження на біометрію. А який другий лист?
-
Він надходить на пошту, після того, як ви здали відбитки. Зараз пошукаю
-
Підскажіть, що це за лист де буде вказано опен ворк перміт? Де треба його заповнити?
-
У мене зайняло 2 години орієнтовно. Не забувайте друкувати лист, де вказано, що у вас буде опен ворк перміт. Прилетіла рейсом Варшава - Торонто близько 23:00.
-
підкажіть будь ласка, зараз усім стали видавати електронну візу, чи візу якось вибірково вклеюється? Які критерії призначення тієї чи іншої візи?
-
В Польщі з 27.04 відкривається новий VAC для здачі біометричних даних в Кракові Ось деталі visa.vfsglobal.com/pol/en/can/news/coming-soon
-
😟 А якщо все сгоріло та пропало вдруг? Ладно, на місці розберусь якось
-
Можете написать адрес и где записаться на прием?
-
Фух. Дякую. Ну якимось чином то спробую, на найгірший випадок, якщо все таки сгоріло, то напишу на універ щоб надали довідку 🧐
-
І того і того чи щось одне? І це мають бути оригінали?😟
-
А хто знає, для отримання pr треба обов'язково буде надавати дипломи середньої чи вищої освіти? Вони то є, але ж в Україні
-
Вибачте, читаю що деякі люди отримуюсь якийсь «другий лист з біометріі» що це таке?
-
В Кракоае открылся визовый центр. 26.04 записалась на сегодня . Людей почти нет , сдала за 3 минуты .
-
/mute@AwesomeBanBot
-
Сейчас всем начали выдавать электронную визу или как то выборочно вклеивают? По каким критериям назначается виза ?
-
Доброго вечора. Я отримала 25 квітня запрошення на біометрію до Візового центру у Мадриді. Необхідно здати у термін 30 днів, але найближча дата запису- 7 червня . Чи можна подаватись пізніше, ніж 30 днів? Чи є така практика - жива черга у Мадриді із можливістю потрапити на здачу документів?
22 Jan 2023, 19:22
47082/123900
about an hour ago