Українська Канада
-
оце незнаю🤷
-
так, але електронні, діє пів року, або по прильоті вклеюють або відправити паспорт на вклейку
-
То вас вже запит чи ні бо я з 30.03 чекаю теж»
-
мені на наступний день після біометрії відкрили)
-
Я теж чекаю з 8 квітня. Вчора прийшов другий лист про біометрію. Бажаю всім нам терпіння. Й звичан: Віза прийди!)🙏🙏🙏
-
Добрий день, підскажіть будласка або напишіть в приват кто летів через Дублін по foil less visa
-
Теж цікаво
-
Доброго дня. Прийшов лист з ще одним підтвердженням біометрії. Реально після цього швидко віза приходила? А то вже чекаємо з 30 березня, скоро криша почне трохи їхати як у наших східних "братів"
-
Добрий день!Я вже відправила паспорти на вклейку, а зараз прийшов ще один лист підтвердження біометріі, це глюк системи?
-
Віза,прийди!!!!!!🙏
-
Приходите на Poczta Polska з паспортом, запитом на паспорт і Contents Form, вони вам дають папірчик, на якому заповнюєте всі потрібні дані, дані візового скину нижче. Відправляєте і чекаєте смс про доставку, а потім вже все інформування проходить через акаунт або ел. пошту
-
Доброго дня, питання, дали електронну візу, вона дійсна пів року, якщо вклеять в паспорт то вона буде до закінчення паспорта чи всерівно за ці пів року треба полетіти в канаду і так сказать активвувати візу?
-
Доброго дня. Я бачу, що деякі дзвонять кудись, уточняють за візу, ми просто вже місяць чекаємо, а, як і в більшості, прийшов лише work permit. Є в когось номер телефону, куди можна подзвонити?
-
Доброго дня, хто летів авіакомпанією Condor чи збирається летіти підкажіть відгуки?
-
Варшава - 04.04 біометрію здала, 27.04 дозвіл на вклейку візи отримала. Підкажіть варіанти і адресу, як це зробити - дякую
-
Ави вже все отримали запит?!
-
Подскажите может кто знает сколько примерно стоит симкарта в Канаде? Есть ли скидка для украинцев у каких-либо операторов?
-
Теж цікавить це питання, в якому форматі повинний буте цей дозвіл? На якій мові? Шо в кого спрацювало?
-
доброго дня. після біометрії прийшов лист що треба дослати дозвіл батька на поїздку в Канаду, але я його прикріплювала до заявки. Може хтось досилав якісь ще документи, на яку адресу електронну це слати?
-
Привіт я ще чекаю візу. Але планую летіти у Ванкувер. Буду рада знайомству)
22 Jan 2023, 19:22
47392/124575
about an hour ago