Українська Канада
-
Я так дивлюсь що майже більшості тим кому на цій неділі прийшло повторне підтвердження біометрії, всі отримують візи
-
Ми пройшли біометрію 6го квітня в Нідерландах
-
Обнадійливо😇 бо я 1го в Празі біометрію також здавала
-
Ділюсь своім досвідом! Була ждуном майже 4 тижні і сьогодні отримала евізу. Заявку подала 22.03 Біометрію здала 01.04 В Празі Підтвердження біометрії 02.04 Ворк перміт 03.04 потім ждунья Коли виждала обіцяні 2 тижні (ніде не писала поки не пройшло 14 днів, бо кажуть що якщо передчасно писати - то чекатимеш ще довше) написала листа в Консульство Канади у Відень і відправила кризисну форму до тижня отримала відповіді що все ок чекайте чекала-чекала, написала ще раз у Відень і в Прагу за одно (в Празі то не розглядають походу але все одно писала , аргумент - гірше не буде) Вчора прийшов дубль про біометрію 26.04 Сьогодні 27.04 спочатку лист що статус заявки змінено, до півгодини евіза на пошту Надіюсь комусь буде корисно і обнадійливо. Всім бажаю дочекатись !!!
-
А коли ви біометрію пройшли?
-
Добрый день! Мы сдали. О каком письме речь? О получении визы?
-
Мій чоловік розробник, вибрали Вінніпег )
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html Ви можете продовжити візу в Канаді
-
Я обрав Вінніпег, якщо вам цікаво. Привіт, колезі по цеху
-
підкажіть будь-ласка яку провінцію обрати для it спеціаліста (10 років досвіду в тестуванні по) їдемо 3 дорослих, 2 дітей схиляємося до Калгарі, Альберта з міркувань витрат на місяць і можливості через рік податися на PR, достатня к-сть вакансій Ванкувер і Торонто багато вакансій, але лякають ціни на аренду, щомісячні витрати і довгий термін для подачі на PR Вінніпег, Манітоба нижчі ціни, швидка можливість податися на PR, але вибір вакансій набагато менший поділіться міркуваннями, дякую!