Українська Канада
-
Ну я бачив, що недорого це через Португалію та ВестДжет. Але дивіться не придбайте з пересадкою у Лондоні
-
Ми самі вже не надіялися , а сьогодні знов задумалися. Можливо хтось може під казати як подешевше купувати квитки на літак?
-
Вітаю! Це хоч щось. Вже в Канаді подасте та отримаєте візу. А ви один чи родиною подавались? І прийшла віза вдень чи вночі?
-
Прям надію вселили😂
-
У Саскачевана навпаки - є список професій з якими не можна подаватися, якщо Вашої професії в цьому списку немає то зможете подаватися. Вся ця інформація є на офіційному сайті провінції.
-
Угу
-
Можливо хтось знає що саме означає цей лист?
-
А прийшла фойл лесс?
-
1 квітня
-
А коли сдавали біометрію?
-
Мені сьогодні прийшло
-
Логіка в тому, що в цих країнах найбільші черги. Я так думаю
-
Всім привіт,чи може хтось пояснити,що саме означає цей лист?Після біометрії прийшов такий лист
-
Тест робити не потрібно. Але в аеропорту можуть попросити зробити тест, якщо на їхній погляд ви покажетесь не здорова. Відповідь не треба буде чекати, вам прийде результати на електронну пошту.
-
А хтось може пояснити логіку того, що з одноразовою візою можна летіти не з усіх країн?😅 Крім того, що якісь авіакомпанії, які летають саме з цих країн пролобіювали це нічого не приходить в голову
-
Підкажіть будь-ласка я вакцинована 2 дозами файзеру , мені при вильоту з Варшави до Торонто треба робити тест ? Сертифікат я маю із собою 🙏🏻
-
А vfs consent form заповнювати не потрібно?
-
Моя знайома з однією дитиною за 4 дні все отримала, я з 1го квітня чекаю
-
Записалася на біометрію в Берліні, в листі з інструкціями таке: Have all of the following ready to show: · MANDATORY: Negative COVID-19 antigen test result from an official testing centre, not older than 24 hours old. (No exceptions.) Це реально так?
-
CUAET
22 Jan 2023, 19:22
47745/124513
5 minutes ago