Українська Канада
-
1 квітня
-
А коли сдавали біометрію?
-
Мені сьогодні прийшло
-
Логіка в тому, що в цих країнах найбільші черги. Я так думаю
-
Всім привіт,чи може хтось пояснити,що саме означає цей лист?Після біометрії прийшов такий лист
-
Тест робити не потрібно. Але в аеропорту можуть попросити зробити тест, якщо на їхній погляд ви покажетесь не здорова. Відповідь не треба буде чекати, вам прийде результати на електронну пошту.
-
А хтось може пояснити логіку того, що з одноразовою візою можна летіти не з усіх країн?😅 Крім того, що якісь авіакомпанії, які летають саме з цих країн пролобіювали це нічого не приходить в голову
-
Підкажіть будь-ласка я вакцинована 2 дозами файзеру , мені при вильоту з Варшави до Торонто треба робити тест ? Сертифікат я маю із собою 🙏🏻
-
А vfs consent form заповнювати не потрібно?
-
Моя знайома з однією дитиною за 4 дні все отримала, я з 1го квітня чекаю
-
Записалася на біометрію в Берліні, в листі з інструкціями таке: Have all of the following ready to show: · MANDATORY: Negative COVID-19 antigen test result from an official testing centre, not older than 24 hours old. (No exceptions.) Це реально так?
-
CUAET
-
Да уже все равно, лишь бы пришло
-
Разные приглашения?
-
5 квітня
-
То есть на него позже должна прийти такая же?
-
Отримали на дітей, через три дні після біометрики. Чекаємо свої вже 19 днів
-
А коли здавали
-
Всем привет! У кого была такая ситуация? У меня мама и брат 8 лет подавали вместе свои заявки, но маме сегодня пришла электронная виза, а брату ничего…
-
То точно ви не один
22 Jan 2023, 19:22
47753/124541
about an hour ago