Українська Канада
-
І то! Просто запитую
-
Я back end розробник на nodejs. Також є 3х річний досвід у php розробці.
-
Ні, офіційної немає. Але вже навіть США повертається через тиждень
-
Доброго ранку! Підкажіть хто їхав з великими тваринами. Які вимоги до переносок (виробник, матеріал і т.д.)? На сайті авіакомпанії знайшов тільки розміри. Але знаю, що в США приймають переноски тільки двох виробників. Які вимоги у Канаду?
-
Доброго дня! Кажуть, скоро віднове роботу посольство Канади в Києві. Як вважаєте, біометрику теж можна буде робити в Україні?
-
Підкажіть як з роботою у програмістів які поїхали за програмою cuaet
-
Можливо комусь допоможе, моя знайома з Канади зателефонувала в посольство (вони не мають права розголошувати деталі заявок) але їй сказали що заявки в яких фігурують діти з одним з батьків/опікунів розглядаються довше, бо перевіряють дозволи на вивіз дітей
-
/spam@AwesomeBanBot
-
http://theprovince.com/news/local-news/ukrainian-refugees-bc-healthcare-msp/wcm/784aaa91-c25d-41d2-a81d-ecbf2e1dc7d5 Медицина с первого дня приезда в Канаду, спасибо БС! I
-
Добрий день , подскажите пожалуйста , я и двое детей могу приехать по Программе которую сейчас Канада сейчас запустила для Украини ? Мужа пока не выпускают из за военного положения … Сколько времени мы можем жить в отеле пока не найду работу , и как скоро можно пойти в школу ? Мы Из Одессы … последние события подталкивают к тому , что бы искать варианты для спокойной жизни . Спасибо за ответы
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка,хто виїзжав до Канади з тваринами?які вимоги?як надалі з ними,неважко знайти житло? чи може хтось стикався з іншими проблемами?