Українська Канада
-
Добрий день, чула про те що червоний хрест з нового року буде закриватися в Торонто, може хтось знає, наскільки достовірна інфа?
-
Так, можна, навіть якщо працюєш
-
Доброго дня , підкажіть хто офіційно влаштований у Канаді, належить ходити у фуд банк українцю?
-
Цікавить, чи може хтось знає, хто здає в оренду житло?
-
Вони їх просто не читають 😂
-
Хто з Монреалю?
-
В вас в групі вони хоч чемні! В мене в групі скозуються зі мною, обурюються, що я заставляю їх українською або іспанською писати🤣🤣🤣
-
Жесть
-
жесть
-
Чере 4 дні
-
А потім вони доїхали?
-
Не маю бажання вести цю непотрібну дискусію. Думайте що хочете
-
Так відповіли що дехто це робить швидко, дехто довго навіть зараз. Потім пише пані про якісь хитрощі і ви знову питаєте. Я просто не розумію, ви дійсно чекаєте відповіді і так і зробите? Мені цікаво як це працює.
-
У знайомого просто не долетів. Із 5 сумок 3 не приіхало
-
в мене втратився так як всю дорогу казали не забирати, да і фізично по часу це було неможливо А в кінцевій точці сказали втрачений так як ви не забирали і не перекладали його
-
Втрата багажа будь де може статися при будьяких умовах
-
гострих почуттів, не отримання ворк перміту і втрату багажу 😉 перевірено особисто
-
Пане я це прекрасно знаю так як їхав в канаду ще в травні місяці. Питаю бо хочу знати яи змінилось щось чи все як і було раніше
-
За вас це ніхто не вирішить і це буде тільки ваше рішення. Бажаєте гострих відчуттів тоді треба брати швидку пересадку.
-
Дякую за відповідь!
22 Jan 2023, 19:22
4794/123911
about 4 hours ago