Українська Канада
-
А то це тільки Манітоба таку програму запустила? Я думав, що це буде державна програма
-
На буксире каком-то кататься или соплаере и горя не знать
-
шанси дійсно хороші наснаги та успіхів!
-
Благодарю
-
10/10
-
Я моряк, ielts 7. Диплом подтвержден wes организацией. Сдал биометрию, жду письмо, подскажите какие шансы найти работу в порту. Спасибо.
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Дякую
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Якщо вчилися, напишіть тільки навчання. В розділі роботи: безробіття. Не забудьте в роботі поставити галочку
-
Ну як не знайшли, то так і буде 😉 Якщо воно вам не треба, то не парьтеся) А місце ви нічиє не займете, тому що справу будуть розглядати тільки після біометріі. В якщо ви кажете що не будете здавати біометрію то і відповідно ніхто вашої справи не буде дивитися, отже нічийого місця ви не займете😉
-
я не вписувала роботу, яка була під час навчання) теж один день билася-билася, а іншим разом вчиталася - зробила так - пройшло)
-
Мені просто зверху писали, типу на сайті можна видалити заявку. А я не знайшла кнопки
-
Але для чого вам видаляти? Якщо ви не будете здавати біометрію то воно саме пропаде з часом.
-
Доброго вечора! Як вам вдалось зареєструватись, бо я вчилась заочно і працювала. І мене теж далі не впускає програма.
-
А після отримання листа що можна відправляти лист на вклеювання візи чи є якийсь термін ? Здається читала що 30 днів є, але не можу знайти зараз інформацію
-
Підкажить будь ласка, на протязі якого часу необхідно прибути до Канади після отримання візи (від-до) дякую!
-
Так, таке десь чув
-
Може це готелі, в яких треба пройти карантин?
-
зрозумів, дякую
22 Jan 2023, 19:22
48034/123850
about 7 hours ago