Українська Канада
-
в мене втратився так як всю дорогу казали не забирати, да і фізично по часу це було неможливо А в кінцевій точці сказали втрачений так як ви не забирали і не перекладали його
-
Втрата багажа будь де може статися при будьяких умовах
-
гострих почуттів, не отримання ворк перміту і втрату багажу 😉 перевірено особисто
-
Пане я це прекрасно знаю так як їхав в канаду ще в травні місяці. Питаю бо хочу знати яи змінилось щось чи все як і було раніше
-
За вас це ніхто не вирішить і це буде тільки ваше рішення. Бажаєте гострих відчуттів тоді треба брати швидку пересадку.
-
Дякую за відповідь!
-
Так, інакше можуть поставити штамп, що ви порушили правила шенгенської зони, депортувати і потім будуть дуже великі проблеми зі в'їздом будь куди, а уж тим більше з візами Якщо ви хочете жити більше 3 міс – потрібен ВНЖ
-
Вибачте, за помилки вибачаюсь.
-
А дійсно інфа зникла
-
Цікаво, що в гуглі, як не гугли , такої інфо немає.На різних сайтах , повно відповідей на різні питання, і жодної інфо по цій даті
-
Адміну дякуйте) якби не він то я теж не міг знайти!🤷🏻♂️
-
дякую🤗
-
t.me/UkrainianCanadians/133263
-
Поділіться будь ласка , посиланням на це інфо. Бо я скільки не шукала ніде не бачу інфо по даті 31.03.2023. Всі обговорюють цей термін, а я не можу знайти інфо
-
Дякую вам🤗
-
Підкажіть дочка в Монреалі. Сьогодні біля магазину їй переїхала машина ногу . Пальці на нозі напухли . Що робити в такому випадку.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, як писати в кризову форму? Мені віза прийшла, а дитині - ні.
-
То нема смислу брати з довгою пересадкою?
-
Розповідаю маленьку хитрість. Якщо квитки стиковочні та однієї компанії. То літак без вас не вилитить. Якщо зовсім погано вас посадять на найближчий рейс. Отже купуєте квиток з пункту А до Пункт Б з пересадкою. Але є умова одна компанія та два літака в одному квитку.
-
Хлопець при нас на рейс запізнився,бо пересадку за годину мав
22 Jan 2023, 19:22
4808/123823
about 8 hours ago