Українська Канада
-
Повинно бути не обовязково безперервний стаж роботи, а безперервне заповнення, особливо за останні 10 років, якщо був якійсь період між стажем безробітні, це теж треба вказати Та обов’язково статус на сьогодні - або працюєте або безробітні, інакше програма не пустить далі
-
а у листі україна 2022 треба с хештегом чи кавичками додавати ?
-
Дякую»
-
тоб то не має бути перерв між роботами?
-
Бакалавр до спеціаліста. Вибачте не прочитав, що коледж
-
Не встигли ще візу надрукувати. Попросили почекати працюють понаднормово, дуже багато паспортів. Пришвидшити не можливо , скільки чекати теж не знають😬
-
поділюсь досвідом відправки документів з Праги у Відень 1. свіфт переказ на зворотню доставку з візового центра можна зробити тільки якщо є рахунок в чешському банку (шукайте друзів, знайомих або відкривайте свій рахунок). вестрн юніон, мані грем і т.д. таким не займаються 2. відправляв в візовий центр через dhl тут Jindřišská 889, 110 00 Nové Město. Коштувало 2600 крон за 5 паспортів (вага була більша ніж стандартна дозволена). Можна оформити відправлення онлайн і потім принести у відділення (так дешевше)
-
Скажіть будь ласка як отримати квиток на літак безкоштовно? чи реально?
-
Пройшло 13 днів, а загало 7 робочих днях з-за свят. Скільки чекати?
-
Проверьте даты и именно по месяцам что бы небыло разрывов по месяцам
-
І що вам там казали?Вони теж бачать документи?!
-
Питання в розділі про освіту. Я закінчила 3 навчальні заклади. Технікум - молодший спеціаліст спеціальність бух облік, колледж - бакалавр з економіки, інститут - спеціаліст з фінансів. Яку ступінь обирати "other studies"? Бо ні молодшого спеціаліста, ні колледж-бакалавр, ні спеціаліст я не знайшла. Віднесла ці спеціальності до бізнесу і комерції. Вірно чи ні? Бо там ще є бізнес, менеджмент і маркетинг. Як заповнити період роботи коли була основна робота і за сумісництвом? А період декретної відпустки треба вказувати?
-
це нормально - 14 днів було в нас
-
Доброго всім дня. Підскажіть що не так заповняю в аплікації на CUET? Видає ось таку похибку
-
Ого, а скільки повідомлень ви отримали? Я тільки останній раз 14 квітня😳
-
Я, чекаю з 13 квітня. Ніяких оновлень.
-
Скажіть а є хтось в групі хто дзвонив в Лондон ?