Українська Канада
-
-
Всем привет подскажите пожалусто кто сталкивался если я с Украинского приват банка сниму с банкомата в Канаде то в среднем какой процент я заплачу за транзакцию к примеру с 100 CAD?
-
добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо я житиму з мамою в Торонто і зароблятиму близько 4 тисяч канадських доларів на місяць до сплати податків і працюватиму один, наскільки реально нам буде знімати 2 спальну окрему квартиру? Чи може бути краще поїхати в місто дешевше, скажімо, в Оттаву? Чи Оттава не дешевша?
-
Ви просто його покажете що записані у чергу
-
так
-
Дуже дякую!)
-
так в Україні дозволено продовжити паспорт письмово та завіреною печаткою установи, так мені продовжували паспорти у Консульсьві України!
-
Дуже дякую Вам!)
-
Їм без різниці)
-
Ми заповнили аплікацію ще 20 квітня, але запрошення зі штрих кодом не надходить, так воно повинно бути? Як ми можемо її ідентифікувати, щоб наклеїли візу?
-
Привіт, скажіть, будь ласка, чи друкувати запрошення лист на біометрію в кольорі, чи в чорно-білому?
-
Так, окрема аплікація на кожного члена сім’ї, сину 3 роки вклеїли візу в паспорт
-
Підкажіть будь ласка, чи дитині, якій 12 років і вона має закордонний паспорт, потрібно заповнювати також аплікацію на отримання у її паспотр візи, чи ні? Дякую!
-
Девушки, у которых дети с укр свид о рождении. Что нужно сделать, чтобы ребенку физически дали визу. Нужно вклеить фото ребенка в свой загран в укр посольстве. Когда ребенку прийдет подтверждение о визе, то сдавать нужно будет СВОЙ паспорт, где будет вклеена фото ребенка + письмо-подвержение о подачи документа для вклейки визы. Фото вклеивается за 5 минут. Но не тяните. Сейчас там по терминам все эти действия с предварительной он-лайн записью. В посольстве имели ввиду размер фото 70*50 мм... для канадской визы и фото подрезали до прибл 60*40 мм. Поэтому... сделайте фото и 70*50 и 45*35 на всякий случай.