Українська Канада
-
Привіт, скажіть, будь ласка, чи друкувати запрошення лист на біометрію в кольорі, чи в чорно-білому?
-
Так, окрема аплікація на кожного члена сім’ї, сину 3 роки вклеїли візу в паспорт
-
Підкажіть будь ласка, чи дитині, якій 12 років і вона має закордонний паспорт, потрібно заповнювати також аплікацію на отримання у її паспотр візи, чи ні? Дякую!
-
Девушки, у которых дети с укр свид о рождении. Что нужно сделать, чтобы ребенку физически дали визу. Нужно вклеить фото ребенка в свой загран в укр посольстве. Когда ребенку прийдет подтверждение о визе, то сдавать нужно будет СВОЙ паспорт, где будет вклеена фото ребенка + письмо-подвержение о подачи документа для вклейки визы. Фото вклеивается за 5 минут. Но не тяните. Сейчас там по терминам все эти действия с предварительной он-лайн записью. В посольстве имели ввиду размер фото 70*50 мм... для канадской визы и фото подрезали до прибл 60*40 мм. Поэтому... сделайте фото и 70*50 и 45*35 на всякий случай.
-
Девушки, вчера интересовались по поводу сдачи паспорта в Дюссельдорфе. Я сегодня это сделала. Купила конверт, вложила письмо с визой и паспорт. На конверте написала адрес визового центра + свой адрес+НОМЕР ТЕЛЕФОНА+EMAIL. Бросила на первом этаже в почтовый ящик (парень на входящих дверях показал). Это я не сама придумала. Поднялась на третий этаж и проконсультировались у женщины с визового центра. Они напишут на email и позвонят по телефону, сообщив, что визы вклеены и паспорт можно забирать. СДЕЛАТЬ КОПИЮ ПАСПОРТА ОБЯЗАТЕЛЬНО, забирать по копии.
-
у Варшаві паспорти з вклеєними візами видають протягом усього робочого дня чи в конкретні години? По живій черзі?
-
Так, ми отримали
-
Скажіть, будь ласка, хто знає? Чи можливо для моєї сестри вступити до 12 класу у Канаді, Едмонтон? Їй 18 років! Буду вдячна за будь яку інформацію!
-
сьогодні телефонувати на гарячу лінію точно сенсу немає. Вони ніяку інформацію надати по заявці не зможуть, бо система заглючила. Я намагалась і відповіли, що телефонуйте завтра
-
Я сьогодні вже написала у Анкару як тут радили;) скажу потім чи варто, як відповідь отримаю. Там теж як форма, написано що можна звертатись якщо строк в 14 днів пройшов.
-
враховуйте що було багато вихідних днів як 14, 15, 18 і ще якийсь день не памьятаю
-
Вони скажуть - чекайте. А 14 робочіх днів пройшло після біометрії?
-
Нема