Українська Канада
-
Добрий день, хтось дізнався про те чому прийшло другий раз підтверждення біометрії? А то дивлюсь що сьогодні і вчора багато кому прийшло.
-
Так, це в одну сторону. По Канаді ще білети не брали, будемо брати ближче до дати, плануємо в Вінніпег їхати
-
Дякую що поділилися, це в одну сторону ви брали?
-
Як будете вже в Канаді зі своїми тваринами, будь-ласка відпишіться про свій досвід 🙏🏻
-
З 30 березня чекаємо
-
коли в прибудете в аеропорт там будуть співробітники Хелси які вам зроблять тести безкоштовно
-
Скажіть будь ласка, а тести в Канаді потрібно робити за власний рахунок, чи є можливість на безкоштовні тести?
-
Ще ні, чекаємо
-
Також 7.04,чекаю..
-
Здавали 4.04, ще чекаємо
-
мы сдавали 07.04 биометрию. 18.04 пришло предварительное разрешение на работу, насчет самой визы - тишина
-
Дякую
-
Я не знаю, якщо чесно, ми брали одразу на трьох і ціну мені повідомили на трьох одразу
-
А скільки приблизна квиток на одного дорослого?
-
Так, Варшава - Торонто, 9 год в польоті
-
У вас прямий рейс?
-
90 дол
-
Доброго дня. Отримали поки лише дозвіл на роботу. Не дуже зрозуміло в листі на рахунок медичного огляду. Чи повинні його проходити? Крім листа про дозвіл на роботу ніяких інших інструкцій не отримували.
-
Дякую
-
Ні Песель не впливає на рішення по візі на Канаду Я в Польщі маю песель, карту тимчасового перебування , і мені відкрили візу.
22 Jan 2023, 19:22
48405/124575
33 minutes ago