Українська Канада
-
Які в вас проблеми? Якщо ви не вписуєтесь в 30 днів подачі на біометрію то не хвилюйтесь бо для українців ці 30 днів скасовано!
-
Це вже все залежить чи ви хочете залишитись і отримати ПР чи ні. І про це вже будете говорити зі своїм міграційним адвокатом коли будете в Канаді😉
-
Дякую)
-
Але якщо будеш працювати, то вимушений бути в Канаді 3 роки?
-
А як отримати цю мультивізу? Де її робити?
-
А якщо взагалі не робити дозвіл на роботу, чи можна просто в‘їжджати - виїжджати за цією візою?
-
А якщо я зараз оберу пункт про те, що не збираюсь працювати, а пізніше наприклад передумаю, чи можна зробити дозвіл на роботу пізніше?
-
Зрозумів, дякую
-
Ну в мене всі літаки якими я планую летіти прилітають в день, але як буде так вже буде🤷♂
-
Ну якщо ви не вїдете до 31 березня то вам скоріш за все не видадуть Ворк Перміт. Наразі це не 100% інформація, але інструкції на офіційному сайті є тільки до цієї дати🤷♂
-
Ви для уточнення зверніться в тур агенцію, можливо вони якусь тепер помітку в білеті ставлять🤷♂ Я колись дуже давно в 14 років летів сам через всю Європу з пересадкою і коли вилітав то в Варшаві в аеропорту мені повішали бейджик і від стійки до місця в літаку мене провели, а далі коли вийшов з літака то мене зустріли, завели в якусь кімнату і аж поки не зідзвонились з контактною особою яка мала мене зустріти то я там сидів. Потім мене відвели аж до виходу там де зустрічають новоприбулих. А от коли летів назад то забули на стійці сказати і все мусив шукати сам🤷♂ Зато ніхто не знав що я не повнолітній і мені було доступне пиво🤣🤣🤣 Було б добре щоб вашу маму хтось підвів до стійки і так і сказав що їй потрібний супровід на ввесь час польоту!
-
Вночі наче як раз швидше)
-
Всім привіт, підкажіть, будь даска, якщо я зараз подамся на візу по програмі, чи обов‘язково мені треба в’їхати до 31 березня, або можна пізніше?
-
Дякую
-
Є агенція , яка бере оплату вже після того, як вас зареєструють за трьох заплатили 4000грн (зробили знижку)
-
Ні людина спить, сидить біля монітору бот написаний на аутоіті🤣🤣🤣
-
Тут проблема в іншому у Вас буде. Якщо у вас не було ніколи прав і досвіду водіння в іншій країні то при здачі на права в Канаді в отримати зможете тільки учнівські права на перший рік. По ним ви зможете їздити тільки в присутності іншого дорослого з g full
-
Ви платите за те, що людина сидить постійно біля комп'ютера і моніторингу коли з'явитися вільне місце. Якщо ви не маєте вільного часу, то краще заплатити і спокійно чекати коли вас зарєструють.
-
Значить нічка буде довга, отримається за одно сімкарточка і тд тп)
-
Є історії в по 6-8 годин в чергах
22 Jan 2023, 19:22
4849/124014
about 5 hours ago