Українська Канада
-
так 🙈
-
Є тут хтось, хто після отримання листа з дозволом на в'їзд надсилали паспорт на вклейку, на який термін клеять, півроку чи до кінця дії паспорту?
-
Друзі, кому цікаво, 21 березня подала аплікацію, сьогодні прийшло повідомлення на пошту, що паспорт можно забирати з VAC у Варшаві.
-
хтось пробував телефонувати в Лондон?
-
Прийшов лист з одноразовим дозволом на в'їзд. В особистому кабінеті останній статус - прийняття біометрії, про позитивне рішення нічого немає, ще досі background check і т д. У всіх так було?
-
я не телефонувала туди поки що телефонувала лише в Канаду
-
І може адреса куди саме у Лондон писати? Бо я писала по загальній формі
-
А де шукати телефона у Лондонський центр, бо бачу по листу з підтвердження біометрії що моя справа теж у Лондоні вочевидь зависла
-
а мої знайомі подавали 12 квітня, попала їх заявка теж у Лондон, і 14 квітня вже прийшов запит на паспорти)
-
Добрий день! Підкажіть, чи є можливість влаштуватись на інженерну роботу в Канаді , маючи диплом магістру Одесської морської академії , судомеханік, сильний досвід в роботі по професії, непоганий англійський. Чи є можливість влаштуватись на внутрішній флот Канади ? Вивчити посилання прямо зараз немає змоги, так як знаходжусь в морі, дуже поганий Інтернет. Дякую!