Українська Канада
-
Дружина заповнювала веб форму де описала помилку, та додала фото документа. Поки що чекає відповіді про наступні кроки. Скоріш за все буде 2 варіанти вислати кудись його анулюють та інший видадуть чи скажуть їхати на границю та міняли у офіцера на місці. Але поки статус: очікуємо
-
Будь ласка, підкажіть де знайти запис на візит для здачі паспорта особисто!!! Варшава
-
Добрий день ,підскажіть будь ласка ,хто платив в Словаччині 18.10 €,через який банк ви це робили ?А то мені в банках кажуть що потрібно відкривати рахунок
-
У мене така ж проблема
-
Указывали Украину, сейчас в Украине, запрос был, дело потихоньку движется
-
Дякую за відповідь,рознервувалась.
-
До них, це до кого? Ви відправляєете паспорт у ВІЗОВИЙ центр. Візовий центр відправляє його в посольство. Посольство вклеює віщу, робить зміно в акаунті. Потім посольство відправляє нащад у візовий. В візовий має його вам вислати, або вислати повідомлення прийти його забрати.
-
Вітання всім. Допоможіть розібратись, будь ласка: після18 днів очікувань від дня здачі біометрію,нарешті, дочекались підтверджень. Дітям(9 та 15 років) отримали дозвіл на вклейку віз. АЛЕ написали "у паспорти"(яких немає). Я подавала у заявці меньшої дочки свідоцтво про народження,старшої- біом.пампорт( пластикова картка). Що мені подавати для вклейки віз?? Свідоцтво та паспорт+ фото- для отрим.однор.проїздн.документів??? ПІДКАЖІТЬ!!! Дякую за допомогу.
-
То ви плануєте випраляти коли? Куди звертатися? Писали вже листа якогось?