Українська Канада
-
Добрий день!Підкажіть будь ласка , коли посольство отпримує паспорти на вклейку візи , приходить повідомлення чи міняться статус в аккаунті?
-
Дякую
-
Вам прийде схвалення по візі. Тоді будете відпраляти.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, я сдала биометрию 20 апреля, пришло письмо, что ваша аппликация была отправлена на обработку. Должно ещё прийти письмо, что биометрия обработана? Или как я узнаю что можно отправлять документы на визу? Заранее спасибо 🙏
-
Підкажіть будь ласка хтось з цієї групи здавав паспорт в Costa Rica?
-
Ще вкажіть країну і місто візового
-
У меня ребенок вписан в паспорт. В посольстве Украины вписывают. Подавала свой паспорт для визы себе и ребенку
-
Ви мали його вклеїти в свій паспорт і подати в аплікації номер свого паспорта
-
Є хтось, кому зробили помилку в документах віза/воркперміт (в імені, наприклад) хто вже виправляв і як довго то було?
-
Доброго дня. здавали там 23.04
-
дякую!
-
У вас повинно у тому листі знизу написано, якщо хочете вклеєну візу, відправляйте свій паспорт з цим листом до візового центру. Подивіться уважно
-
Доброго ранку! Я подавала апликацiю на сина, йому 6 рокiв, по украiнському свiдотствi про народження. Сьогоднi прийшов лист, щоб я надiслала його паспорт для вiзи. Паспорта в нього нема. Хто був в такiй ситуацii. Що робили?
-
Я дуже сподіваюсь що ви праві. Бо мені здається, що ще 3 тижня буду чекати «обробку» даних
-
Доброго дня! підкажіть, кому прийшов лист з одноразовим в`їздом, що далі робити, якщо хочеш вклеєну візу? вже можна відправляти паспорт?
-
В когось була така помилка при спробі заповнити анкету?
-
В мене в одному листі номер аплікації з буквою V,такий, як в кабінеті ircc, в іншому листі номер з буквою W і він співпадає з номером аплікації у листі по ворк перміт
-
Доброго дня. Підкажіть будь н які тести до прильоту необхідно сдати не вакцинованих?
-
Приблизно теж саме ,1 здавав біометрію,2 підтвердження і після тільки ворк прийшов і все ,а зараз ще один лист ,думаю на протязі тижня має прийти запрошення на паспорт або електронна віза.
-
Тоді вибачайте
22 Jan 2023, 19:22
48822/124046
about 2 hours ago