Українська Канада
-
Добрий день! Хтось віддавав документи на вклеку візи в Берліні? Чи не могли б ви допомогти розібратись з цією процедурою? Виникли деякі питання, боюсь шось сама наплутати 😕
-
Діти чекають з 05 квітня
-
Можливо я помилився про центр у Варшаві.Краще ще раз перевірте цю інформацію.
-
Ні в Каїрі, люди яким давав контакт з різних країн подаватись...
-
Так, можливо я помилився
-
А подавали біометрію в Анкарі?
-
А є хто чекає більше трьох тижнів та дочекався?
-
Те ж саме. Здала 31.03, лист 04.04, та сьогодні повторний лист 25.04, більш нічого, чекаємо далі(
-
Чекали 16 днів, а потім змогли через кризову форму в Анкарі вирішити питання. Ділився цим контактом з багатьма, в більшості спрацювало, якщо цей варіант не пробували можу дати посилання...
-
Чекаю вже третій тиждень
-
Підкажіть будь ласка хто знайомий з тонкощами правил COVID, Плануємо летіти 27 квітня Каїр-Франкфурт-Монреаль-Ванкувер Декілька уточнень: Сім'я 4 чоловіки: 2 дорослих вакциновані - не потрібні ні тести ні карантин по прильоту?! Дитина 6 років - з 25 квітня не потрібні ні тести ні карантин по прильоту?! Дитина 12 років - потрібен тест і карантин по прольоту?! Особливо цікавить питання з дитиною 12 років, бо зучтрічав повідомлення від тих хто долетів що декого не відправляли на карантин. На офіційному сайті написано що мають ізолюватися без варіантів. Так як діяти, чи в потрібно в когось питати в самому аеропорту? Завчасно дякую.
-
Ви вже дізнались як, що, куди? Це не складно? І по вартості скільки виходить?
-
В Кракові !!!
-
Дякую велике Вам☺️
-
Скажіть чи вам хтось відгукнувся
-
у нас теж була така ситуація, ми так і прийшли на ту змінену адресу, але ще бажано роздрукувати цей лист який до вас прийшов, і ми собі спокійно здали біометрію) тому не хвилюйтесь)
-
Виходить що так, але все індивідуально
-
Дякую за відповідь🥺😊
-
Була інформація що в Варшаві відкривають ще один центр для здачі біомертрії
-
Создано в Adobe Photoshop Express. http://www.adobe.com/go/getpsxa
22 Jan 2023, 19:22
48867/124046
about 2 hours ago