Українська Канада
-
Я планую відправляти.
-
Непотрібно перекладача. В закріплених повідомленнях є приклади перекладів. Перекладіть скмі
-
Доброго дня, порекомендуйте будь ласка перекладача з англійської стосовно документів. Дякую.
-
Хто відправляв паспорт в ДЮССЕЛЬДОРФІ❓Відгукністься, будь ласка🙏🏼
-
25.03 Через 2 дні прийшов запит на паспорт
-
А коли здавали біометрію?
-
З 15 до 24 жодних листів, я просто спокійно чекала
-
Доброго дня, скажіть були ласка день перед біометрію прийшов лист про те, що дата і час зустрічі не змінився, а от місце змінилось, і написало адресу Канадський центр збору біометричних даних, Global Expo, up. Modlinska, Варшава, чи комусь приходили подібні листи і що ви робили? Бо ми незнаємо куди йти , і чи взагалі той центр дійсний, бо наскільки знаємо є лише одна адреса в Варшаві
-
Про ці всі кроки приходили листи на пошту?
-
Все відбувалося у Варшаві, Польща
-
А в яку країну подавали?
-
Хто в Шрі-ланці робив вклейку візи в паспорт - будь-ласка відгукніться в особисті - є пару питань
-
Кому цікаво, історія мого паспорту: 11.04 доставлено у візовий 15.04 повідомлення, що відправлено в посольство 24.04 повідомлення, що віза вклеєна 25.04 одразу два повідомлення, що паспорт відправлено у візовий і після того, що він готовий до видачі
-
Доброго ранку! Я подавала апликацiю на сина, йому 6 рокiв, по украiнському свiдотствi про народження. Сьогоднi прийшов лист, щоб я надiслала його паспорт для вiзи. Паспорта в нього нема. Хто був в такiй ситуацii. Що робили?
-
Система перенавантажена дуже. Тому і доводиться чекати. Всі рано чи пізно отримають
-
Аж подих захопило, коли прийшов лист на пошту, думаєм - невже 🤩 А тут дулька :(
-
Проблема з входом в особистий кабінет ircc
-
Ні, не цей Заходиш у кабінет, а там продубльоване повідомлення про біометричні данні. Знущання якесь
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. У дитини закордонний паспорт дійсний ще впродовж 1,5 року. Чи варто робити новий перед подачею анкети?
-
Якщо це є в листі то це система автоматично відсилає . І тут нічого з цим не зробиш, не треба на це звертати особливу увагу . Так має бути
22 Jan 2023, 19:22
48890/124350
33 minutes ago