Українська Канада
-
Аж подих захопило, коли прийшов лист на пошту, думаєм - невже 🤩 А тут дулька :(
-
Проблема з входом в особистий кабінет ircc
-
Ні, не цей Заходиш у кабінет, а там продубльоване повідомлення про біометричні данні. Знущання якесь
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. У дитини закордонний паспорт дійсний ще впродовж 1,5 року. Чи варто робити новий перед подачею анкети?
-
Якщо це є в листі то це система автоматично відсилає . І тут нічого з цим не зробиш, не треба на це звертати особливу увагу . Так має бути
-
Також сьогодні прийшло
-
Мені також тількі що прийшов 🤷♀️
-
Ми маємо тимчасовий захист в Австрії і отримали електронну візу в Канаду
-
Є тут хто здавав біометрію у Парижі. Напишіть будь ласка у приват
-
Чи хтось висилав паспорт на вклеювання після отримання foil-less візи?
-
Ні, там де ми є зараз - повідомили , задайте питання там де ви маєте отримати візу . Паспорт у мене ще без візи . Їм всерівно , а я задавала питання про Канадську візу і прихисток в Європі
-
Ви жартуєте ??? Ви взнавали за біометрію і казали про 90 днів питали за Європу закінчили Канадою , зберіться думками !
-
Тобто прилетіти в Канаду і взнати ?
-
Зараз для українців багато винняТків на офіційні документи , тому взнавайте по місцю перебування .
-
А ясно.
-
ДВ 2022
-
Привіт, чи було таке в когось? 4.04 здали біометрію, 5.04 прийшло підтвердження валідності. Сьогодні, 25.04 знову прийшло підтвердження валідності ( такий ж лист, що і 5.04). Це просто нагадування і воно буде приходити систематично, чи просто якийсь збій?
-
А хіба відповіді по грін карті вже є?)
-
А грін карта хіба результати вже є? Чи ви по попереднім рокам?
-
А є тут хтось хто і грін карту виграв і на канадську подається?
22 Jan 2023, 19:22
48905/124535
about an hour ago