Українська Канада
-
Я за вас дуже рада , що вам вистачає , в Варшаві , щоб зняти житло потрібно оплатити перший і останній місяць , оплатити рієлтору це 3 тис дол . Їх треба мати , щоб оплатити .
-
А як ви у Канаді планували жити?
-
Ви про що ??? Це термін якщо ви самі знімаєте житло , 👆на діток 500+ оформляєте в одинь день .і вже не 3000 а 4000 і житло не платите , якщо норм роботодавець , я живу з дружиною і сином вона вчиться він школа і мені 4500 моєї зп хватає і квартиру оплатити і на їду і на одяг , а ви ще навіть не попробували а вже плачете .
-
Зі мною ще двоє дітей , яких три тисячі злотих ?
-
Песель оформити він вам не нашкодить ,а навпаки , за нього не платиться гроші , і до лікаря звернетесь без проблем .
-
Надають житло з контрактом на 1 рік
-
Здрастуйте есть волонтёры, которые помогают с составлением резюме?
-
В Польщі ви можете йти на роботу спокійно освядченя робиться до 7 днів і термін на 3 роки , роботодавці надають і дитло але там не думаю що буде великий заробіток но біля 3 тисяч зл . Але Вам буде цього більш ніж достатньо
-
18 місяців можна без песеля сидіти? Чи треба оформляти?
-
На 18 місяців з правом працевлаштування зробили
-
У когось було таке, що не приходив Biometric Validity Letter після здачі біометрії? В кабінеті біометрія підтягнулася, але листа жодного не було. Як думаєте це ок?
-
Без грошей я можу лише в бабусі в Україні почекати під обстрілами
-
Я знаю що На території Євросоюзу біометрія подовжена , в Польщі наприклад на 18 місяців і нічого писати нікуди не потрібно. Узнайте на місцевому рівні . Як не можна заїдьте в Польщу і чекайте тут
-
Можливо це коли куча коштів , а тепер треба йти на роботу , поки очікуєш закінчення процедури і явно не місяць
-
Були в Іспанії , переїхали в Нідерланди
-
Можливо. Чому ні?
-
Де ви знаходитесь, яка країна ?
-
Я маю на увазі чи це можливо мати візу в Канаду ( очікувати ) і мати прихисток іншої країни
-
Виідьте із шенгену. Турция например
-
По біометріі написано термін перебування 90 днів і переїжджати з країни в країну шенген нічого не міняє
22 Jan 2023, 19:22
48935/124595
about an hour ago