Українська Канада
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як користуватися українською картою приватбанку у Канаді. Я не змогла розрахуватися в магазині, бо крім пін коду треба ще вибрати якусь опцію зліва чи справа, і це не вибір валюти. Продавчиня щось натискала, і каже що розрахунок не проходить. Допоможіть, у кого таке було.
-
Marketplace (Facebook) та Kijiji актуально для пошуку житла будь-де
-
Я сама так записалась. Проблеми не має)) Успіхів!
-
Так, спробуємо і так)
-
Вчора я, здається Вам, писала. Запис у Львів через електронну пошту. Ви їм пишете, вони призначають дату і присилають Вам повідомлення з датою і часом запису.
-
Немає днів для запису
-
Нет
-
Привет всем!Нужно ли скачивать ArriveCAN до прибытия в Канаду?Читаю правила в Lot,и тут пишут что это рекомендация.Хотелось бы услышать тех,кто недавно прибыл,и поделился своим опытом.Спасибо за ранее!)
-
Ви мене вибачте, але цікаво… навіщо платити і хвилюватись чи не надурять, якщо все те ж саме можна зробити самостійно і бути спокійною?
-
А є тут такі, хто платили за біометрію а їх обдурили? 😅
-
Подскажите, пожалуйста, что выбирать, если есть пластик в Германии?
-
Напишіть мені в пп
-
Можна контакт?
-
Загального сайту нема🤷♂ ну або особисто я не в курсі про це. Навіть якби і був то Канада поділена на провінції і в кожній своє правління яке приймає закони і модифікує свою іміграційну програму самостійно. Тому загальної інформації по всіх програмах всіх провінцій і так щоб порівняти нема🤷♂ є звичайні офіційні сайти від кожної провінції які ви відкриваєте, читаєте і можете намагатись порівняти для себе. Все що ви можете знайти це якщо будете листати оцей сайт і як я вже сказав вище це сайти окремих провінцій наприклад сайт Манітоби
-
Доброго дня. Я подавала на сина,якому 18. Помтавили на чергу аж на 2лютого. Ціна 2500грг
-
Доброго дня. На яких сайтах можна глянути житло в Монктоні, Нью Брансвік ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в аплікації дитини має бути тип візи - visitor visa?
-
Не питали та навсяк випадок робили
-
Добрий день,хто летів в Канаду з дитиною 16,5 років.Чи питали доручення від батька? Чи воно потрібне?
-
Це просто лінія, яка розділяє Канаду навпіл за чисельністю населення, але як видно з карти, не за площиною. Що не є дивним, зважаючи на кліматичні умови. Ось прогноз погоди кілька років тому в Саскачевані. Градуси цельсія, не фаренгейта. Ймовірно, не дуже багато людей схочуть і зможуть жити при таких температурах.
22 Jan 2023, 19:22
4894/124480
25 minutes ago